Nie przepij !
Re: Nie przepij !
15114020040000340261746928
na to samo konto zawsze mi mtransfer wysyłał prowizje.
na to samo konto zawsze mi mtransfer wysyłał prowizje.
#FUCKVINYL
No to wygląda na to, że klient chciał tylko bekę zrobić... 

tak zakładam, do tego cały czas pisał z maila @allegro.pl i z ich stopką i formatem tekstu maila z tymi belkami kolorami itp, więc na miejscu allegro bym się tym zajął że albo ktoś im przejął konto albo mają sabotazystę 

#FUCKVINYL
To akurat żaden problem dla średnio rozwiniętego przestępcy internetowego...Adam pisze:do tego cały czas pisał z maila @allegro.pl i z ich stopką i formatem tekstu maila z tymi belkami kolorami itp

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Oczywiście. Niedawno w Toku był założyciel mBanku. Tak pięknie mówił o wartościach, że aż się wzruszyłem. Przeszło mi, gdy sobie przypomniałem, że ciągle nowe opłaty wprowadzają.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Ja wiem jedno, zdziercy z Alledrogo, nie kierują się altruizmem i nikomu bezinteresownie lub za niewielkie pieniądze dobrze nie robią
"Admin1" dalej działa.Althazan pisze:To akurat żaden problem dla średnio rozwiniętego przestępcy internetowego...

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Adres to sobie można ustawić dowolny, nie trzeba zbytnio nawet kombinować w necie są proste programy do tego, mogę Ci wysłać maila z adresu adam@soundtracks.plAdam pisze:tak zakładam, do tego cały czas pisał z maila @allegro.pl i z ich stopką i formatem tekstu maila z tymi belkami kolorami itp, więc na miejscu allegro bym się tym zajął że albo ktoś im przejął konto albo mają sabotazystę

http://wiadomosci.wp.pl/title,Falszywy- ... caid=1dd80
Co do formatu maila, to też można bez problemu go skopiować, tak się często wyłudza dane do konta. Ja np. dostałem wczoraj maila z PayPala, że do Skype'a został przekazany abonament za 3 miesiące korzystania z czegoś tam w wysokości 50 funtów, no i na dole link do jakiejś strony widoczny jako link do PP i po otwarciu wygląda tak samo jak zwykła strona PP. Ktoś się wystraszy, że mu Skype kasę kradnie, szybko wejdzie na stronkę, zaloguje się i jakiś typek ma twoje dane i dopiero teraz ktoś Ci kasę na serio zabierze

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Sam kilka takich dostałem. Swoją drogą Adam mógłby to sprawdzić i podzielić się doświadczeniem. Płyty sprzedał to kasę ma.Templar pisze:Adres to sobie można ustawić dowolny, nie trzeba zbytnio nawet kombinować w necie są proste programy do tego

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
no wreszcie konkret promocja na muzykę filmową
http://www.empik.com/kultowa-muzyka-fil ... newsletter

http://www.empik.com/kultowa-muzyka-fil ... newsletter
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
oj bladu - warner - którego sa te cd - taką wyprzedaż robi co roku w styczniu/lutym na te same płyty i łaski nie robią
wszędzie takie ceny ich płyt teraz są w naszych sklepach. także bez podniety prosze
ja rok temu w styczniu za 19 kupiłem avatara i incepcje.

#FUCKVINYL
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
demonizujecie. Sztos 2 ktoś wystawił za 3 tysie
pomyłka przy przecinku i tyle.

#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
bladerunner22 pisze:http://allegro.pl/joan-of-arc-eric-serr ... 83088.html
Ale Merzy wierzy, że się uda łosia ustrzelićPaweł Stroiński pisze:Pierdolnięty jakiś?

a nawet jesli to co? ja już niejednego tak ustrzeliłem a nasz kumpel Radziu to w tych łowach jest mistrzem 

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Otóż to. Mało takich? Jakiś gość wystawia już od kilku miesięcy grę za ok. 1500zł. Wcześniej była za jakieś 1800zł.muaddib_dw pisze:Ale Merzy wierzy, że się uda łosia ustrzelić