JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
Trochę zdjęć z albumu:
http://www.harpercollins.com/browseinsi ... 0062192615
http://www.harpercollins.com/browseinsi ... 0062192615
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja się nie rozpływałem i za bardzo za tym filmem nawet nie przepadamlis23 pisze:w takim " Powrocie Króla " też nie ma krwi w scenach batalistycznych, a wszyscy się nad nimi rozpływali w zachwycie, tam to dopiero mamy " radosne skakanie pośród pseudo ( komputerowych ) trupów ".

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- lis23
Mi się jako film podoba, ale jako ekranizacja powieści Tolkiena, już nie bardzo
poza tym, mimo iż film jest dobry, to plastikowość scen batalistycznych mocno razi w oczy.
poza tym, mimo iż film jest dobry, to plastikowość scen batalistycznych mocno razi w oczy.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Plotki, panie, tylko plotki...kiedyśgrześ pisze:zresztą Althazan słucha tylko płyt drogich i bardzo drogich, taka plotka po forum krąży

Ale prawdą jest, że nie cierpię partacko nagranych / wydanych płyt. Jakość przede wszystkim!

proste że plotki, często japończyka można kupić za grosze. ile to Iwashiro się udało ściągnąc po 15$ a teraz niektóre z nich to i po 70$ cięzko trafić. wszystko zalezy od kontaktów

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Idąc dalej w ogóle można stwierdzić, że gdyby nie kontakty nie byłoby życia. Wszak życie rodzi się od kontaktu płciowego.
Nie licząc zapłodnienia in vitro oczywiście. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
no ładnie, ładnie - my tu o prądzie, a Wawrzek od razu z seksem wyjechał 

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Wawrzek czekamy na recenzję 

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hę?!
Przecież ja mam bana na recenzję "War Horse". Zresztą nie widziałem filmu, gdyż w Niemczech film jeszcze nie wyszedł. Z tego co wiem to Mefisto recenzuje konika, zresztą widział już film.
A ja sam już się pogodziłem z tą sytuacją, zresztą zrecenzowałem w "Tintina", a w tym roku czeka na nas "Lincoln", więc też nie czuję się z Williamsem jakoś mocno pokrzywdzony.

A ja sam już się pogodziłem z tą sytuacją, zresztą zrecenzowałem w "Tintina", a w tym roku czeka na nas "Lincoln", więc też nie czuję się z Williamsem jakoś mocno pokrzywdzony.

- lis23
Czyli recenzja będzie pojechana 
wolałbym, żeby recenzję napisał ktoś, komu film się w miarę podobał a nie hejter
np. Tomasz Goska

wolałbym, żeby recenzję napisał ktoś, komu film się w miarę podobał a nie hejter

np. Tomasz Goska

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Mogę gościnną im napisać, ale nie wiem, czy ich serwer przetrawi liczbę znaków, jaka znajdzie się w tym tekście 

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Mefisto czekamy.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Mefisto nie twierdzi chyba, że "War Horse" to straszna padaka, więc tak źle chyba nie będzie. Naprawdę przykro mi. Tyle, że i tak nie mam co narzekać, gdyż pozwolono mi zrecenzować "Tintina". A po za tym też nie chcę się strasznie narzucać o tego "War Horse'a zważywszy, że mam limit jeżeli chodzi o pisanie fanboyskich recenzji na rok. A jak dobrze wiemy w tym roku mam wielką chrapkę na zrecenzowanie dwóch score'ów, więc dlatego muszę być grzeczny.lis23 pisze:Czyli recenzja będzie pojechana

Ale przecież Paweł zrecenzował i to naprawdę pozytywnie "War Horse'a" mimo, że bez filmu. Krzyszytow Ruszkowski też całkiem nieźle zrecenzować na soundtracks.pl chociaż dał taką sobie ocenę za muzykę w filmie. Mimo wszystko czytając recenzję te polskie jak i zagraniczne, nawet ja WIELKI FANBOY JOHNA WILLIAMSA muszę stwierdzić, że za bardzo konik nie jest krzywdzony.lis23 pisze:np. Tomasz Goska
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Pozwolę się zapytać, czy to normalne, że w wydaniu japońskim wkładka, to raptem 4 strony? Tyle się naczytałem, jakie to te wydania nie są, a ja dostałem niedawno swojego pierwszego 'japońca' i przyznam się, że czapki z głowy, z wrażenia mi nie zerwałoAlthazan pisze:Plotki, panie, tylko plotki...kiedyśgrześ pisze:zresztą Althazan słucha tylko płyt drogich i bardzo drogich, taka plotka po forum krąży
Ale prawdą jest, że nie cierpię partacko nagranych / wydanych płyt. Jakość przede wszystkim!