INTRADA 24-01-2012
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Re: INTRADA 24-01-2012
Oby więcej takich tytułów, kasa zostaje w kieszeni 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
We flaku to by wołał ze 30$ za sztukę.Tomasz Goska pisze:Co ty! Teraz to już FLAC
Co do tytułów to Holdridge'a by się kupiło, ale chwilowo się nie kupuje.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Toy Story 3? WTF? Do tego to nawet ACTA nie potrzebne, bo nikt tego nawet ściągnąć nie raczy. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
mieliśmy w APE i cena była taka sama, kupujacy sobie wybierał czy chce mp3 @320 czy APE, więc Bucholc nie siej nieprawdyBucholc Krok pisze:We flaku to by wołał ze 30$ za sztukę.Tomasz Goska pisze:Co ty! Teraz to już FLAC

#FUCKVINYL
No ja mam 300 mil do nieba od was w APEAdam pisze:mieliśmy w APE i cena była taka sama, kupujacy sobie wybierał czy chce mp3 @320 czy APE, więc Bucholc nie siej nieprawdyBucholc Krok pisze:We flaku to by wołał ze 30$ za sztukę.Tomasz Goska pisze:Co ty! Teraz to już FLACi dodam że róznica w jakości była, bo rip robiony był z płyty matki, a nie że zgrane z protoolsa mp3 przekonwertowało się na ape.

Eee, no Amerykańcy raczyli... nawet wydawać grubą kasiorę na tłoczone promosy - niżej $100 nie schodziły...Koper pisze:Toy Story 3? WTF? Do tego to nawet ACTA nie potrzebne, bo nikt tego nawet ściągnąć nie raczy.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Dolar leci w dół na łeb na szyję. Trzeba będzie zacząć rozglądać się za nowymi Hornerami

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No to popyt na mp3 chyba był mały, jeśli cena ta sama a jakość lepsza?Adam pisze:mieliśmy w APE i cena była taka sama, kupujacy sobie wybierał czy chce mp3 @320 czy APE, więc Bucholc nie siej nieprawdyi dodam że róznica w jakości była, bo rip robiony był z płyty matki, a nie że zgrane z protoolsa mp3 przekonwertowało się na ape.
Za szybko. Bank jeszcze mi nie rozliczył transakcji zwrotnej.Tomasz Goska pisze:Dolar leci w dół na łeb na szyję.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy