INTRADA 24-01-2012
INTRADA 24-01-2012
Najprawdopodobniej:
Lee Holdridge - WINSTON CHURCHILL: WALKING WITH DESTINY - limit
Randy Newman - TOY STORY 3 - bez limitu
Lee Holdridge - WINSTON CHURCHILL: WALKING WITH DESTINY - limit
Randy Newman - TOY STORY 3 - bez limitu
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: INTRADA 24-01-2012
Nie wiem, kiedy, ale Król lew będzie. Z dobrych źródeł (choć nie od Hansa osobiście) wiem, że Hans zaczął już w tej sprawie rozmowy z Disneyem, ale sam chce ten score zremasterować.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Niech lepiej da to ludziom, którzy naprawdę znają się na rzeczy.Paweł Stroiński pisze:Nie wiem, kiedy, ale Król lew będzie. Z dobrych źródeł (choć nie od Hansa osobiście) wiem, że Hans zaczął już w tej sprawie rozmowy z Disneyem, ale sam chce ten score zremasterować.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
ChociażbyWawrzyniec pisze:Może Prażanom.

Tylko czasem Praskiej rozmowy tu znowu nie rozkręcajcie, Wawrzyn żartował

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz ja Ci zacznę w Sherlocku sarkazmować i zobaczymy 
Aha - i niech lepiej Hans remaster odda chłopakom z Intrady albo komuś kto ma to wydać.
Tomek ma rację, oni na pewno lepiej to potrafią

Aha - i niech lepiej Hans remaster odda chłopakom z Intrady albo komuś kto ma to wydać.
Tomek ma rację, oni na pewno lepiej to potrafią
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale dlaczego ma komuś innemu oddawać.
To on napisał tę muzykę, on jest jej autorem, więc chyba najlepiej ją rozumie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Bo jest w tym dość kiepski niestety.
Wawrzek wyluzuj, ja jeszcze rozumiem burzenie się o to że ktoś mu nagrywa muzykę sam, ale co do procesu remasteringu to Intrada śmiało sobie poradzi. Nie mam wątpliwości co do tego że Intrada by znakomicie zrobiła remaster i bez niegoWawrzyniec pisze:Ale dlaczego ma komuś innemu oddawać.To on napisał tę muzykę, on jest jej autorem, więc chyba najlepiej ją rozumie.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Sorry Wawrzak, ale kompozytor to nie dźwiękowiec. Samo użycie słowa kompozytor przy Hansie to dosyć odważna sprawa, a jeszcze stawiać go na równi z dźwiękowcami, którzy o wiele lepiej czują temat, to już totalne pomylenie. Niech się Hansu zajmie przykładaniem do swoich prac, bo coś mu kiepsko to ostatnio wychodzi, a nie cudowaniem jakby tu jeszcze dodatkowo zaistnieć.Wawrzyniec pisze:Ale dlaczego ma komuś innemu oddawać.To on napisał tę muzykę, on jest jej autorem, więc chyba najlepiej ją rozumie.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Już dobrze, dobrze rozumiem. Po prostu dalej jeszcze mam traumę po tym okrutnym gwałcie na muzyce Hansa Zimmera i reaguję trochę zbyt alergicznie na każde słowo, w którym pojawia się przedrostek "re-", czy też na wszelkie sytuacje, kiedy ktoś inny zabiera się za muzykę Hansa Zimmer, pomijając Wojtka.
Ale skoro jakby zrobią to ładnie, nie będą zmieniali nut, dodawali czegoś od siebie, a zachowują ducha tej muzyki i zrobią wszystko z wolą kompozytora to OK i z chęcią zakupię taki soundtrack.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Krysińskiemu. Będzie cacuszko w mp3.Tomasz Goska pisze:Niech lepiej da to ludziom, którzy naprawdę znają się na rzeczy.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy