KRZESIMIR DĘBSKI - SZTOS 2 (2012)
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: KRZESIMIR DĘBSKI - SZTOS 2 (2012)
Templar gdy potrzebujesz nowego gadżetu do komputera występujesz do rządu o dotację, ewentualnie oprocentowaną poniżej średniej rynkowej pożyczkę, jeśli tak, to opowiedz o swoich doświadczeniach
Nieważne, dowiedziałem się jedynie, że spółka Cezar 10 Sp. z o.o. wystąpiła o 2,5 mln PLN dofinansowania (50% budżetu), kategoria ekspercka dobry, nawet nie wiem, czy w końcu dostali, bo nie chce mi się grzebać, dowiem się pewnie na seansie z czołówki
Tak, czy siak, cała ta idea świętych krów na wolnym rynku mi się nie podoba 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Koper pisze:To jak Wawrzek wtryniający wszędzie Hansa?
Niby gdzie wchodzę z Zimmerem, tak gdzie niby nie jestem mile widziany. O Zimmerze rozmawiam w jego tematach. A, że jest on tak popularnym i budzącym emocje kompozytorem, to rozmawiamy dużo.Adam pisze:podobnie, tylko że nie wtryniam wszędzie polskich scorów, tylko w tematach im przeznaczonych
a Wawrzyniec z Florianem ma zdeczka inaczej
A w ogóle Adam, to kiedy wydasz tę muzykę do filmu Agnieszki Holland "W Ciemności". Podobno jest to dobry film, dobry polski film, toż to normalnie oksymoron.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
jakby Lorenc albo Zieliński to zrobili to bym pomyślałWawrzyniec pisze:A w ogóle Adam, to kiedy wydasz tę muzykę do filmu Agnieszki Holland "W Ciemności". Podobno jest to dobry film, dobry polski film, toż to normalnie oksymoron.Więc może i muzyka z niego dobra.
a sytuacja że nikt nie wydał tej muzy do tej pory jest co najmniej dziwna dla mnie - film ma najlepszy marketing od daaaawna. EMI wydaje jak leci płyty z nie takich filmów tylko gorszych i płyty się sprzedają. Więc albo nie ma co wydać - albo był problem z prawami.
NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
-
Templar
Film świetny, ale muzyka lipa, niech już tego lepiej nie wydają, bo i tak nie ma po coWawrzyniec pisze:A w ogóle Adam, to kiedy wydasz tę muzykę do filmu Agnieszki Holland "W Ciemności". Podobno jest to dobry film, dobry polski film, toż to normalnie oksymoron.Więc może i muzyka z niego dobra.
-
Mefisto
super! będzie światowa żenada, zamiast krajowej 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, a więc dlatego zerżnęli ten plakat. W Anglii ludzie będą myśleć, że idą na kolejny film z Georgem Clooneyem. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Mefi jak zwykle przesadza (przy Njumanie zawsze) - żaden z filmów Lubaszenki nie był żenadą, i ten też nie będzie. Dodatkowo historia jest uniwersalna bo dotyczy czasu komuny i przekrętów hazardowych, więc głupie angole zrozumieją o co kaman bo to nie Pan Tadeusz czy Ogniem i Mieczem.
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
Adam pisze:żaden z filmów Lubaszenki nie był żenadą, i ten też nie będzie.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Adam pisze:żaden z filmów Lubaszenki nie był żenadą, i ten też nie będzie
Epic Fail Roku i to już w styczniu 
najlepsze komedie po 89 r kręcił tylko on i możecie se pisać co chcecie. z każdego filmu teksty są już kultowe.
NO CD = NO SALE
To zapodaj jakiś ze Złotego ŚrodkaAdam pisze:najlepsze komedie po 89 r kręcił tylko on i możecie se pisać co chcecie. z każdego filmu teksty są już kultowe.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Gadaj zdrów, chuć go ciągnęła do tej Rosińskiej, nawet się odchudził na tę okoliczność i tyle 
EDIT:

EDIT: