Soundtrack Collector - historie z życia portalu wzięte
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
http://www.soundtrackcollector.com/cata ... ieid=80835
Adam, dlaczego nie dałeś okładki z OBI, tylko wrypałeś fotkę jak z wydania amerykańskiego?
Adam, dlaczego nie dałeś okładki z OBI, tylko wrypałeś fotkę jak z wydania amerykańskiego?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Więc tłumaczę, skoro jest taka sama to tym bardziej powinno być moim zdaniem Obi.Adam Krysiński pisze:Bo jest taka sama.

A czy musiałeś w ogóle dodawać tę okładkę?A myslisz że nie mam co robić ciekawszego tylko specjalnie kłaść na skaner okładkę a na niej jeszcze obi i bawić się w skanowanie?:P

Więc tym bardziej..Pomijam fakt że nawet nie mam japończyka i nie chcę mieć![]()

Jeśli wszyscy tak podchodzą do tego SC, to miej nas Panie w swojej opiece..A jakbym i miał to też bym się nie bawił bo są gotowe fotki w necie.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jeśli chodzi o samą jakość to niestety spotyka się niektóre słabej rozdzielczości, mimo że rozmiary maja normalne. Ale o jakość okładek akurat nie stoję, aczkolwiek kilka z OBI mi się przydało. I tu dochodzimy do sedna.
Szczególnie przy różnych wersjach japońskich warto widzieć obi, bo już po samym obi można poznać wydanie. Choćby taki Blade Runner, który kilka (?) lat temu wyszedł z nowym, białym obi (pierwsze było czarne, jak pewnie niektórzy wiedzą, co zresztą widać na stronie SC)! W związku z tym apeluję, moi drodzy, jak już dajedzie fotki to z OBI! 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
jak nowości dodane w ostatnich 2 tyg to nie... nowości w sensie nowiutkie płyty - bo dodane starocie z ostatnich 2 tyg są nie updatowane szybko i tylko bozia wie z jakim wielkim opóznieniem to partacze robią. a okładek w odpowiedniej wielkości wraz z obi nałożonym na necie nie ma prawie wcale.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully