No tak, tylko będziemy musieli czekac te 48 godzin więdząc, że podpowiedzi i tak nie będzie.Mystery Man pisze:No jak przez 48 godzin nie będzie podpowiedzi to znów będę zadawał
Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Niestety aż tak łatwo nie będzie 
Będzie to kawałek z jakieś średnio znanej ścieżki średnio znanego kompozytora, czyli Mystery powinien trafić.
@edit
http://matmen123.wrzuta.pl/audio/5s5ySo ... ia_zagadka
I proszę, odgadnijcie to szybko, żebym jeszcze ewentualnie miał szansę zdobyć te kilka punktów przed jutrzejszym wieczorem
Będzie to kawałek z jakieś średnio znanej ścieżki średnio znanego kompozytora, czyli Mystery powinien trafić.
@edit
http://matmen123.wrzuta.pl/audio/5s5ySo ... ia_zagadka
I proszę, odgadnijcie to szybko, żebym jeszcze ewentualnie miał szansę zdobyć te kilka punktów przed jutrzejszym wieczorem
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja naprawdę chcę to szybko odgadnąć, tylko to naprawdę może być każdy. Gdyż ja jestem w stanie co najmniej 10 soundtracków z takim lub podobnym motywem podaćEle pisze:I proszę, odgadnijcie to szybko, żebym jeszcze ewentualnie miał szansę zdobyć te kilka punktów przed jutrzejszym wieczorem
A zresztą gwarancji też nie mam, że np. nie postanowiłeś być sprytny i np. władowałeś jako zagadkę coś Tylera Batesa, a wiadomo on wszystko kopiuje. Myślę, myślę, ale boję się pierwszy strzelić, gdyż wtedy pojawi się Mystery i zabierze mi punkty
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie no, ktoś musi wreszcie spróbować i coś czuję, że Tym kimś będę ja.
Kompozytor nieznany i ścieżka też raczej nieznana. A więc mimo pewnego podobieństwa należy uznać, że to nie jest soundtrack od RCP.
W takim razie pewnie kompozytor pochodzi z Azji i coś czuję i brzmi mi to nawet na Toshihiko Sahaishiego. Tylko nie jestem pewny, co dokładnie
Dlatego też spróbuję to co jest dość znane:
Toshihiko Sahashi
"Mobile Suit Gundam Seed"
Ja oddałem swój strzał, teraz mogą też już inni strzelać.
Kompozytor nieznany i ścieżka też raczej nieznana. A więc mimo pewnego podobieństwa należy uznać, że to nie jest soundtrack od RCP.
W takim razie pewnie kompozytor pochodzi z Azji i coś czuję i brzmi mi to nawet na Toshihiko Sahaishiego. Tylko nie jestem pewny, co dokładnie
Dlatego też spróbuję to co jest dość znane:
Toshihiko Sahashi
"Mobile Suit Gundam Seed"
Ja oddałem swój strzał, teraz mogą też już inni strzelać.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully