Top 10, 2011
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Top 10, 2011
Myster, można drobne korekty przed 16-tym wprowadzić jeszcze? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Zawsze mogę wyedytować posta 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
oczywiście, że można zmienić, czasami się o czymś zapomni ludzie, zresztą ja sam się zastanawiałem bo wiele prac trzymało poziom trójkowy i ciężko wybrać, troszkę szkoda mi np War Horse'a, bo myślałem nad nim dość długo. Zresztą Mystera pozycja 10 też jest o kant tyłka.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Nie można. Zaraz wszyscy będę chcieli zmieniać i się śmietnik zrobi, jak wspominałem, po to jest dane tyle czasu, by się dobrze zastanowić. Świeżo wstawioną listę od razu kopiuje do siebie i na bieżąco podliczam, coby na koniec 30 list nie liczyć, toteż ewentualne późniejsze grzebanie w swoich listach nic nie zmieni.Myster, można drobne korekty przed 16-tym wprowadzić jeszcze?
Ty tam lepiej na swoją trzecią pozycję patrzbo myślałem nad nim dość długo. Zresztą Mystera pozycja 10 też jest o kant tyłka.

połowa listy Blada to zwykła prowokacja na czele z 4xdesplat pod rzad. YAFUD.
#FUCKVINYL
4x Desplat to 50% tegorocznych prac Desplata
Jak wskażesz 1 tytuł Williamsa, to też masz 50%
A niektórzy wskazują 2 - czyli 100% (w tym ja, choć War Horse niechętnie). Czy to też prowokacja z mojej strony?

BTW. Wczoraj po Desplatowskiej mantrze EL&IC przez kilka godzin w kółko przesłuchałem Tintina i War Horse, nadal Tintin podoba mi się bardziej, ale War Horse nie jest taki zły. To co zawsze ratuje Williamsa to genialne wykorzystywanie tematów
Czwóra się należy
Byłem zbyt radykalny
Tamta niższa ocena była tak trochę na przekór 

BTW. Wczoraj po Desplatowskiej mantrze EL&IC przez kilka godzin w kółko przesłuchałem Tintina i War Horse, nadal Tintin podoba mi się bardziej, ale War Horse nie jest taki zły. To co zawsze ratuje Williamsa to genialne wykorzystywanie tematów

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Pottery Desplata to ja akurat wielbie jak Shreki HGW czy Gwiezdne Wojny WilliamsaAdam pisze:połowa listy Blada to zwykła prowokacja na czele z 4xdesplat pod rzad. YAFUD.

Niby 4 Desplaty ale nie zauważyłeś, że nie dałem Drzewa Życia, które daje co drugi user na tym forum , więc to żadna prowokacja. Po prostu słaby rok
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Co trzeciNiby 4 Desplaty ale nie zauważyłeś, że nie dałem Drzewa Życia, które daje co drugi user na tym forum

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Nie wchodziłem do tego tematu by nie sugerować się niczyim topem, no dobra na Adamowego zerknąłem na chwilę tylko; więc prawie czysty mój TOP płytowy 2011.
editTOP uaktualniony na stronie 19
Teraz już mogę wasze obczaić.
editTOP uaktualniony na stronie 19
Teraz już mogę wasze obczaić.
Ostatnio zmieniony sob sty 14, 2012 18:58 pm przez Arthur, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Arthur pisze: 6 The Adjustment Bureau- Thomas Newman
7 No Strings Attached - John Debney

#FUCKVINYL
A wymyśląAdam pisze:Arthur pisze: 6 The Adjustment Bureau- Thomas Newman
7 No Strings Attached - John Debney

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Lepsze to niż PoTC, czy Hanka. Po za tym nie mogłem wybrać jak Babuch sobie życzył:
bo na niczym w kinie nie byłem. Więc kryterium było główniePoza tym na litość boską to muzyka filmowa. Patrzcie jak to w filmie działa
+ weryfikacja za oryginalność/świeżość. Dlatego chociażby The Ides of March wypadłościeżki, które najczęściej i najprzyjemniej się nam słuchało w minionym rokuę
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja sobie poczekam spokojnie do 16 Stycznia i wtedy oddam mój głos. Czyli wtedy kiedy poznam "War Horse" i obadam jak się "Sherlock 2" i "TGWTDT" sprawuje w filmie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys