Babuch nie ma czasu, aby pojawiać się tutaj co chwila. Jest bardzo zajęty ważnymi sprawami. Powinieneś się czuć zaszczycony, że Twojej liście poświęcił tyle czasu.Adam pisze:teraz czekamy na Babucha jak będzie szydził jak ze mnie wczoraj![]()
![]()
Top 10, 2011
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Top 10, 2011
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Moje zdanie znacie. Bitwy Warszawskiej nie tykam kijem. Wystarczy żem został nią upodlony na zywo. Wierzcie mi to przeżycie do dziś powoduje we mnie traumę... Co do reszty to moje zdanie znacie. Poza tym na litość boską to muzyka filmowa. Patrzcie jak to w filmie działa. A z tych wszystkich rzeczy które słyszałem chyba nic nie może się równać z Drive. W kinie bardzo dobra rzecz. Cała reszta to niestety sztampa.
Why So Serious !?
-
Templar
Jak już wspomniałem, działanie muzyki w filmie miało duże znaczenie na mój TOP, a taki motyw bolszewików w Bitwie po prostu miażdży jak na ekranie pojawia nam się widok całej tej czerwonej zarazy zmierzającej w naszym kierunku, to samo z np. z Fast Five, muzyka jest świetna np. podczas sceny, w której uciekają z sejfem. Jedynie nie miałem okazji zobaczyć Artysty i Extremely Loud and Incredibly Close i niestety w najbliższym czasie chyba jeszcze takiej możliwości mieć nie będęŁukasz Wudarski pisze:Poza tym na litość boską to muzyka filmowa. Patrzcie jak to w filmie działa.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mądre słowa. W sumie Babuch tymi słowami dał jasno do zrozumienia, że nie jest zwolennikiem teorii obierania ziemniaków.Łukasz Wudarski pisze:Poza tym na litość boską to muzyka filmowa. Patrzcie jak to w filmie działa.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
-
Templar
I o Dziewczynie z tatuażemDanielosVK pisze:No, no. Ciekawe, co sądzi o Sherlocku.
Babuch wrzuć na luz bo zaczynasz gadać jak B.Kaczyński o swoim jedynym słusznym i ulubionym gatunku muzycznymŁukasz Wudarski pisze:Cała reszta to niestety sztampa.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I o braku zimy oraz paliwie prawie po 6zł.Templar pisze:I o Dziewczynie z tatuażemDanielosVK pisze:No, no. Ciekawe, co sądzi o Sherlocku.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- ravaell
- Asystent orkiestratora
Znalazłem na necie jeszcze inne podsumowanie, dość przyzwoite, tylko te oceny z prawej to w większości epic faile 
http://soundtrackgeek.com/features/top-scores-2011.php
http://soundtrackgeek.com/features/top-scores-2011.php
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Nie robiłem zestawienia i chyba nie zrobię, bo nie chce mi się myśleć i kalkulować...
Jeżeli natomiast za punkt odniesienia tych TOPów możemy przyjąć ścieżki, które najczęściej i najprzyjemniej się nam słuchało w minionym roku, to do mojego zestawienia TOP 10 z pewnością na bardzo wysokiej pozycji umieściłbym:
Brian Tyler - Battle: Los Angeles
To tak a propos drwin na temat wystawienia przez Adama ścieżki Tylera w jego TOPie.
Jeżeli natomiast za punkt odniesienia tych TOPów możemy przyjąć ścieżki, które najczęściej i najprzyjemniej się nam słuchało w minionym roku, to do mojego zestawienia TOP 10 z pewnością na bardzo wysokiej pozycji umieściłbym:
Brian Tyler - Battle: Los Angeles
To tak a propos drwin na temat wystawienia przez Adama ścieżki Tylera w jego TOPie.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Trzech
Jeśli miałbym zrobić listę najczęściej i najprzyjemniej słuchanych wyglądała by ona mniej więcej tak:
1. Super 8
2. Thor
3. Monte Carlo
4. The Tree Of Life
5. Rise of the Planet of the Apes
6. Cars 2
7. Battle: Los Angeles
8. Jane Eyre
9. Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2
10. Fast Five, Hoodwinked Too! Hood vs. Evil, Mission: Impossible - Ghost Protocol
1. Super 8
2. Thor
3. Monte Carlo
4. The Tree Of Life
5. Rise of the Planet of the Apes
6. Cars 2
7. Battle: Los Angeles
8. Jane Eyre
9. Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2
10. Fast Five, Hoodwinked Too! Hood vs. Evil, Mission: Impossible - Ghost Protocol
i to dwóch bo jeszcze megakult Fast Five.Tomasz Goska pisze:To tak a propos drwin na temat wystawienia przez Adama ścieżki Tylera w jego TOPie.
NO CD = NO SALE
-
Templar
Ja też dałem Fast Five i myślałem nawet, żeby dać na 3. miejsce, świetny score Briana, postarał się chłopak, no ale oczywiście haters gonna hate