Dworzec, ale tam trzeba rezerwować, bo inaczej wpierdol można za darmo zarobićTemplar pisze: A tak przy okazji to gdzie w Krakowie znajdę jakiś tani nocleg?

Dworzec, ale tam trzeba rezerwować, bo inaczej wpierdol można za darmo zarobićTemplar pisze: A tak przy okazji to gdzie w Krakowie znajdę jakiś tani nocleg?
Zarobiłeś?Mefisto pisze:Dworzec, ale tam trzeba rezerwować, bo inaczej wpierdol można za darmo zarobić
Zapraszam do mnie, to jedynie 100km od KrakowaTemplar pisze: A tak przy okazji to gdzie w Krakowie znajdę jakiś tani nocleg?
A więc to Twoja robota:Templar pisze:No kartony to ja w domu miałemAle wystawiłem je na środek ulicy, a następnego dnia były już rozjechane i pełno części samochodu i krwi było
Ale jaja, moje kartony!
Jesteśmy w dramatycznej sytuacji. W naszym budżecie wystarczy pieniędzy na organizację czterech imprez: koncertu finałowego Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, festiwalu Misteria Paschalia, dwóch koncertów w ramach Opera Rara, a także połowy Festiwalu Muzyki Filmowej - wylicza Izabela Helbin, dyrektor Krakowskiego Biura Festiwalowego.