ABEL KORZENIOWSKI - W.E. (2011)
Re: ABEL KORZENIOWSKI - W.E. (2011)
A ja chętnie SM i WE posłucham! Aczkolwiek mam nadzieję, że to nie będzie jedyna "atrakcja" tej edycji festiwalu, która zachęci mnie do przyjazdu do KRK 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale już teraz wiemy, że Abel będzie "Main Star", a więc główną atrakcją. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Mam nadzieję, że będzie miał koncert w sobotę (ewentualnie w niedzielę)!
tego nie napisałem. napisałem tylko że będzie jako gwiazda, a jak wiemy gwiazd do tej pory było na każdym fmf po 3, a rok temu rozpoczęli cykl "młodzi polscy kompozytorzy" dokładając czwartego kompozytora i w tym roku ten cykl będzie kontynuowany - będziecie zadowoleni bo to ambitna osoba i fajne scory zrobiłaWawrzyniec pisze:Ale już teraz wiemy, że Abel będzie "Main Star", a więc główną atrakcją.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czyli to nie wróży, abyśmy jakiegoś kompozytora 1ligowego otrzymali.
A więc na drugą Gandawę nie mamy co liczyć.
Ten pomysł z promowaniem polskich kompozytorów nie jest zły. Mimo, że w tym roku była to bardziej promocja serialu niż Chajdeckiego. Tylko liczyłem, że tym promowanym kompozytorem będzie Abel.
A w ogóle to komponuje Abel do tego "Rękopisu znalezionego w wannie"? Naturalnie o ile ten film w ogóle powstaje?

Ten pomysł z promowaniem polskich kompozytorów nie jest zły. Mimo, że w tym roku była to bardziej promocja serialu niż Chajdeckiego. Tylko liczyłem, że tym promowanym kompozytorem będzie Abel.
A w ogóle to komponuje Abel do tego "Rękopisu znalezionego w wannie"? Naturalnie o ile ten film w ogóle powstaje?
taka jest wersja oficjalna. a czy i kiedy ta produkcja ruszy to tego nie wiedzą nawet starożytni czechosłowacy 
a ktoś jeszcze na fmf będzie, przecież nie zrobią festiwalu z samym Ablem i drugim młodym polskim kompozytorem

a ktoś jeszcze na fmf będzie, przecież nie zrobią festiwalu z samym Ablem i drugim młodym polskim kompozytorem

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale sam fakt, że zapraszają Abla, który nie uwłaczając za wiele do zaprezentowania nie ma, plus informacje o cienkim budżecie nie napawają optymistycznie. Jak tak dalej pójdzie to największymi gwiazdami FMFu 2012 będziemy MY!

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Biba"
Ja znam tylko określenie "Bibo" jaką używamy na bibliotekę uniwersytecką. 

MrrrrrrrrrrauDanielosVK pisze:No i wtedy będzie biba.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra w słowniku slangu i mowy młodzieżowej wyczytałem, że "biba" to określenie na imprezę i to szczególnie mocno zakrapianą alkoholem. Tylko nie wiem skąd te Wasze przypuszczenia, że będzie impra i do tego w stylu "Mrrrrrrrrrau".
Zważywszy, że 2/3 osób to będą faceci to bardziej to pasuje do jakiegoś "Gay Party" niż "Mrrrrrrrau Party".

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Jeśli więcej osób przyjdzie z Twoim nastawieniem to kobiet starczy dla wszystkich. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
owszem ale za miesiąć może się to zmienić gdyby mu się fartło academy-award-nominatedWawrzyniec pisze:Ale sam fakt, że zapraszają Abla, który nie uwłaczając za wiele do zaprezentowania nie ma,

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zobaczymy, ale wątpię, aby siła Madonny i jej znajomości były aż tak duże, aby jeszcze Abla do Oscarów dopchać. Chociaż domyślam się, że jej podobnie jak organizatorom FMFu zależy na tej nominacji. Wtedy zawsze może się pochwalić, że nakręciła film nominowany do Oscary.
P.S. Mógłbyś mi napisać jak to Tomasz Goska zdissował Jan A.P. Kaczmarka, gdyż coś żaden z wymienionych nie pali się do sprawozdania?

P.S. Mógłbyś mi napisać jak to Tomasz Goska zdissował Jan A.P. Kaczmarka, gdyż coś żaden z wymienionych nie pali się do sprawozdania?

No właśnie, ja też chcę wiedzieć, dawać szczegółyWawrzyniec pisze:P.S. Mógłbyś mi napisać jak to Tomasz Goska zdissował Jan A.P. Kaczmarka, gdyż coś żaden z wymienionych nie pali się do sprawozdania?