No dobra, przyznam się. Ja tylko rzuciłem tematy i napisałem samodzielnie jeden utwór. Całą resztę w pocie czoła przez dwa i pół roku ciężkiej współpracy z Clintem E. odwalił Babuch.Wawrzyniec pisze:Po za tym mam poważne wątpliwości czy to Koper jest naprawdę kompozytorem tej muzykiUmieszczenie Babucha na okładce rodzi spekulacje. I ja spekuluję, że to tak naprawdę on odpowiada za większość muzyki.
Kobiety a muzyka filmowa
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ufff... już się bałem, że z Yo-Yo Ma...dziekan pisze:Nie chodzi o Cho Chang-Koperską.Z nią nie bylo takich mozliwosci,poniewaz zlozyla sluby czystosci.Miales za to krotki epizod z Hilary Hahn,ale twoj romans z Maya Beiser to bylo prawdziwe ''Zdarzenie''.

Fajny wywiad swoją drogą. Ale chyba byłem trochę pijany, bo nie pamiętam kiedy go udzielałem.

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Mimo strachu o świnkę morską mojej kuzynki, kota ciotki i psa koleżanki postanowiłem umieścić wersję demo tematu Walta (z solo na gitarę)...
http://babuch.wrzuta.pl/audio/7C3GuEs8b ... alsky_solo
http://babuch.wrzuta.pl/audio/7C3GuEs8b ... alsky_solo
Why So Serious !?
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie żebym chciał się tutaj czyjejś ze stron przypodobać, ale muszę przyznać, że ten "additional" Babucha całkiem fajnie brzmi

Teraz to się dopiero zacznie. Długoletnie procesowanie się o prawa do tej płyty. Oj, to chyba oznacza, że nie prędko usłyszymy całośćZWALNIAM CIĘ!

Spokojnie, spokojnie. Mystery przywrócił mnie do życia! Za co mu jestem bardzo wdzięcznyI zostanę jedynym na tym forum fanem Remote Control?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie gadajAdam Krysiński pisze:To Mystery się obraził i anulował kontrakt?

Z tego co pamiętam to Wy chyba macie jakieś kontakty i namiary do agenta Desplata, więc się lepiej upewnijcie co jest na rzeczyAdam Krysiński pisze:Damn, to teraz istnieje realne niebezpieczeństwo że Alexandre "Wyskakujący z Lodówki" Desplat sprzątnie chłopakom ten projekt i znów nie będzie co słuchać;-);-)

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully