"Atlantis: The Lost Empire", by James Netwon Howard
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: "Atlantis: The Lost Empire", by James Netwon Howard
Tak to jest, jak komuś nie prostuje się coś innego niż pejsy...
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Wiele do tematu nie wniosę, ale ja tą płytę nabyłem za równe 10 PLN w markecie, może trzy lata temu i prawdopodobnie nigdy nie przesłuchałem 
Pod rozwagę używanki:
http://www.amazon.co.uk/Atlantis-Lost-E ... =1-2-spell

Pod rozwagę używanki:
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Skoro tego nie słuchasz do zrób dobry prezent i odsprzedaj Atlantydę koleżance Karolinie za 10 zł, zrobi z niej lepszy użytek niż tykiedyśgrześ pisze:Wiele do tematu nie wniosę, ale ja tą płytę nabyłem za równe 10 PLN w markecie, może trzy lata temu i prawdopodobnie nigdy nie przesłuchałem
Pod rozwagę używanki:

- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Niestety lub stety opowiadania o Jakubie są całkiem do rzeczy i a ogólnie czytając Pilipiuka wspominam dobre czasy
Poza tym, chwaląc się, mam prawie na wszystkich książkach tegoż Autora - autografy z ciekawymi dedykacjami
Ale chyba za daleko odszedłem od tematu i już mnie Kolega Paweł objeżdża bokiem
agitując za Kolegą Adamem, chciałem tylko dać wskazówkę Kobiecie, że nie musi kupować (i przepłacać) w jakimś sklepie internetowym, skoro Adam ma naprawdę ciekawe płyty. A moja metafora nie była do wszystkich (więc nie rzucać we mnie kamieniami, ziemniakami, jajkami itp)

Poza tym, chwaląc się, mam prawie na wszystkich książkach tegoż Autora - autografy z ciekawymi dedykacjami

Ale chyba za daleko odszedłem od tematu i już mnie Kolega Paweł objeżdża bokiem

agitując za Kolegą Adamem, chciałem tylko dać wskazówkę Kobiecie, że nie musi kupować (i przepłacać) w jakimś sklepie internetowym, skoro Adam ma naprawdę ciekawe płyty. A moja metafora nie była do wszystkich (więc nie rzucać we mnie kamieniami, ziemniakami, jajkami itp)
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Słusznie, Karolina!!! 10 PLN plus przesyłka, stan near mint, z tym, że po świętach (nie mam do tego teraz głowy), zainteresowana?muaddib_dw pisze:Skoro tego nie słuchasz do zrób dobry prezent i odsprzedaj Atlantydę koleżance Karolinie za 10 zł, zrobi z niej lepszy użytek niż ty
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O co znowu chodzi z tymi pejsami
To miało być zabawne, czy co 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
chodziło o żydy, kutwy, centusie itd, co tu tłumaczyć 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja wiem, że ludzka głupota jest niepojęta czy też wręcz nieskończona jak to mówił Albert Einstein, niemiecki fizyk żydowskiego pochodzenia. Ale mimo wszystko nie do końca rozumiem jak w ogóle można takie zaściankowe brednie wygłaszać, nawet jeżeli niby mają być śmieszne. 

ło jezu to się obraź i rzuć fochem na Krzyśka

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tu nie chodzi o obrażanie się, ale o przestrzeganie pewnych norm. W tę sobotę byłem na bardzo fajnym przyjęciu i miałem okazję poznać sympatyczną dziewczynę, która jest Niemką, ale żydowskiego pochodzenia, część rodziny mieszka w Jerozolimie itd. I zresztą nie jest to pierwsza osoba pochodzenia żydowskiego, czy wyznania mojżeszowego, z którą mam do czynienia i z którą miałem jakiś kontakt. I jak na razie nic złego, a wręcz przeciwnie tylko w pozytywach mogę się o tych osobach wypowiadać. Więc po prostu mam prawo się oburzać, kiedy bezmyślnie rzuca się pewnymi hasłami, które wynikają jedynie z ludzkiej głupoty, zaściankowości i umiłowania do teorii spiskowych.
- Krzysiek
Rewelacyjna fota
Mam nadzieję, że nie chronisz jej prawami autorskimi i będę mógł ją sobie przywłaszczyć
Poza tym w co drugim temacie ktoś rzuca hasło "żyd" i jakoś nie pomstujesz...
Jeśli jednak Cię to uraziło - PRZEPRASZAM

W innym wątku podawałem właśnie ten cytat.... ale tyczył się czegoś innego i również w stosunku do Twojego oburzeniaJa wiem, że ludzka głupota jest niepojęta czy też wręcz nieskończona jak to mówił Albert Einstein
mam podobne zdanie. Nie miej jednak do mnie żalu, ponieważ tyczyło się to całkowicie innej sytuacji (w innym temacie - wątku) i teraz tylko ponownie przytoczyłem, na zasadzie - uderz w stół a nożyce się odezwą. Częściowo to się udało... Tylko nie w Twoim przypadku, ponieważ widocznie nie uczestniczyłeś aktywnie w pewnej "dyspucie" o ile tak można nazwać rzucanie w kogoś burakamiWięc po prostu mam prawo się oburzać, kiedy bezmyślnie rzuca się pewnymi hasłami, które wynikają jedynie z ludzkiej głupoty, zaściankowości i umiłowania do teorii spiskowych

Poza tym w co drugim temacie ktoś rzuca hasło "żyd" i jakoś nie pomstujesz...

Jeśli jednak Cię to uraziło - PRZEPRASZAM
sprzedałem atlantis, temat do usunięcia.
#FUCKVINYL
- Krzysiek
Gwoli ścisłości jest jeszcze takie wydanie (zapomniałem wcześniej...
)

samplowany japończyk bez obi phiiii szału ni ma

#FUCKVINYL