Tak właśnie. Tick Tock + nie-Zimmer, innych zalet nie ma.bladerunner22 pisze:ale są wielkie zalety ostu jak Mozart czy Morricone.
HANS ZIMMER - SHERLOCK HOLMES 2: A GAME OF SHADOWS (2011)
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: HANS ZIMMER - SHERLOCK HOLMES 2: A GAME OF SHADOWS (2011
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
-
Templar
Ja tam żadnych zalet nie słyszę, jedynka Sherlocka mi się nawet trochę podobała, główny motyw był nawet całkiem, całkiem, ale dwójka to jest tragedia. Po pierwszym odsłuchaniu moją reakcją było jedno wielkie "WTF?", po drugim odsłuchaniu:
http://www.youtube.com/watch?v=3YC7TMi0l68
a po trzecim odsłuchaniu:

To ja już wolę Piratów 4, po wywaleniu remiksów da się tego słuchać, tego natomiast nie
A końcowy remiks na Sherlocku to już kompletnie mnie dobił.
http://www.youtube.com/watch?v=3YC7TMi0l68
a po trzecim odsłuchaniu:

To ja już wolę Piratów 4, po wywaleniu remiksów da się tego słuchać, tego natomiast nie
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ja zdecydowanie wolę Sherlocka.
Dla tych, którzy rzadko wchodzą na główną i nie czytali, mój raport z sesji:
http://www.filmmusic.pl/index.php?act=a ... ge=0&id=92
Dla tych, którzy rzadko wchodzą na główną i nie czytali, mój raport z sesji:
http://www.filmmusic.pl/index.php?act=a ... ge=0&id=92
-
hp_gof
Czytali, czytali. A gdzie słit focia z Hansem? 
nie chcę tam robić dyskusji więc odpisze tutaj jednemu gościowi - to że często biorą się mniej lub bardziej żartobliwe uwagi o Hansie i RCP, nie ma nic do rzeczy - nikt nie twierdzi że nie jest profesjonalitą i że się nie zna na robocie. Chodzi tylko o to że efekt tych profesjonalnych nagrań, wielowątkowego komponowania, pomysłów twórczych, nakładów pracy itp itd przynosi (w wypadku akurat Szerloka 2) totalnie opłakany skutek, bo score jest gorszy niż POTC4. Liczy się efekt. Tak więc jak prywatnie napisałem wczoraj Pawłowi - słowo "profesjonalizm" w tytule artykułu może sprawić ironiczny uśmiech co po niektórym, którzy mieli już nieszczęście zapoznać się z tym koszmarkiem muzycznym opisywanym w tym bdb tekście i nagrywanym jak widać na bardzo profesjonalnej sesji nagraniowej przez profesjonalistów.
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Na tym forum! Bodaj w temacie Szacun.hp_gof pisze:Czytali, czytali. A gdzie słit focia z Hansem?
-
hp_gof
Właśnie wyszło, jak skrupulatnie czytam forum
Znalazłem
Aaaaaaaa, ja też chcę takie, tyle że nie z Hansem 
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Dodam tylko, że orkiestra na sesji brzmiała dużo lepiej niż to, co słyszę na soundtracku. Dużo to mówi o tendencjach miksu Hansa, które niestety są bardzo na jego niekorzyść.Adam pisze:nie chcę tam robić dyskusji więc odpisze tutaj jednemu gościowi - to że często biorą się mniej lub bardziej żartobliwe uwagi o Hansie i RCP, nie ma nic do rzeczy - nikt nie twierdzi że nie jest profesjonalitą i że się nie zna na robocie. Chodzi tylko o to że efekt tych profesjonalnych nagrań, wielowątkowego komponowania, pomysłów twórczych, nakładów pracy itp itd przynosi (w wypadku akurat Szerloka 2) totalnie opłakany skutek, bo score jest gorszy niż POTC4. Liczy się efekt. Tak więc jak prywatnie napisałem wczoraj Pawłowi - słowo "profesjonalizm" w tytule artykułu może sprawić ironiczny uśmiech co po niektórym, którzy mieli już nieszczęście zapoznać się z tym koszmarkiem muzycznym opisywanym w tym bdb tekście i nagrywanym jak widać na bardzo profesjonalnej sesji nagraniowej przez profesjonalistów.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zastanawiałem się, czy nie dać tej fotki pod artykułem, ale stwierdziłem, że byłaby to przesada.hp_gof pisze:Właśnie wyszło, jak skrupulatnie czytam forumZnalazłem
-
hp_gof
Nieprawdaaaaa, to dodałoby wiarygodności, że tam faktycznie byłeś, a nie wymyśliłeś tekścik, wkleiłeś zdjęcia z neta i się lansujesz 
- Wojteł
- John Williams
hp_gof pisze:Właśnie wyszło, jak skrupulatnie czytam forumZnalazłem
Ja chcę takie z Pawłem
Btw, co to za jakiś drugi Wojtek tam komentuje? Ja na sądtraksach w życiu komenta nie dałem, a patrze, że tam tez jakiś Wojtek działa
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
hp_gof
Trzeba było sobie bardziej "niepodrabialny" nick wybrać
A zresztą, to nie pierwszy przypadek podszywania się pod kogoś. No, akurat tutaj to nie tyle podszywanie, co najprawdopodobniej zbieżność imion/nicków 
- Wojteł
- John Williams
No niestety, pod tym imieniem piszę od młodości. kiedy jeszcze przezwiska nie miałem
Całe życie bez przezwisk, a jak zapuściłem brodę to na dzieńdobry juz 3 dostałem. A nick jakiego używam na większości portali też mi przyszedł do głowy po zarejestrowaniu tutaj
Na filmmusic jeszcze będzie się dało odróżnić, bo zawsze podaję maila do siebie, ale na innych portalach bedzie problem
Na filmmusic jeszcze będzie się dało odróżnić, bo zawsze podaję maila do siebie, ale na innych portalach bedzie problem
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
hp_gof
Poproś ładnie, to Ci zmienią tu na forum
Ja już raz dostałem taką propozycję, jak w żartach narzekałem na swój nick 
PS. Wiesz, Zimmer jak zapuścił brodę to też dostał garść przezwisk i wyzwisk
PS. Wiesz, Zimmer jak zapuścił brodę to też dostał garść przezwisk i wyzwisk
- Wojteł
- John Williams
Ale ja nie mam takiej siwej