Die Hard With a Vengeance - Michael Kamen
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Die Hard With a Vengeance - Michael Kamen
Właśnie po raz pierwszy natknąłem się w sieci na kompletny score z tego filmu, dvd rip z fxami, nieważne, podany w ten sposób materiał, w kolejności sekwencji filmowych, zżera jedynkę i dwójkę na śniadanie, używając tutejszej nomenklatury - miażdży!!!
Niech to ktoś na miłość boską albo darwinowską wyda!!!
Niech to ktoś na miłość boską albo darwinowską wyda!!!
Re: Die Hard With a Vengeance - Michael Kamen
bicz plis. kejmen? u nas to by to kupilo moze ledwo pare osob z forum, a ja nie chce jeszcze zwijać interesu 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
To byś w świat z tym poszedł. Polsce przydała by się taka La-La... a może raczej Ad-Ad-Adam RecordsAdam pisze:bicz plis. kejmen? u nas to by to kupilo moze ledwo pare osob z forum, a ja nie chce jeszcze zwijać interesu

syn kulczyka mógłby się w to bawić. nikt inny nie - dlatego się w Polsce takich rzeczy nie robi 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Super, że aż dwóch użytkowników zainteresowało się tematem, szkoda, że porozumiewają się miedzy sobą niezrozumiałym dla osób postronnych kodem 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tłumaczę.
Kolega Goska zaproponował by wydaniem scoru zajął się kolega Adam. Kolega Adam grzecznie odmówił tłumacząc się zbyt niskim spodziewanym zyskiem.
A co do tego scoru to chyba jakiś przyzwoity bootleg jest o ile pamiętam, mnie tam zawsze ciągnęło tylko do "When Johnny comes marching home"
Kolega Goska zaproponował by wydaniem scoru zajął się kolega Adam. Kolega Adam grzecznie odmówił tłumacząc się zbyt niskim spodziewanym zyskiem.
A co do tego scoru to chyba jakiś przyzwoity bootleg jest o ile pamiętam, mnie tam zawsze ciągnęło tylko do "When Johnny comes marching home"

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
http://www.youtube.com/watch?v=wc4s0dfn ... re=related
Okazuje się, że wszyscy kradną i nie tylko biedny Horner ma obcykaną kacapską muzykę.
Okazuje się, że wszyscy kradną i nie tylko biedny Horner ma obcykaną kacapską muzykę.