Połowa studia RCP, ich przyjaciele, rodziny, dziewczyny i kochanki, zwierzęta domowe, Zbigniew ZiobroPaweł Stroiński pisze:Pewniaki, co do additionali w Sherlocku
Ciekawe czy na płycie wymieniono jako chórzystów Hansa i Balfego?
Połowa studia RCP, ich przyjaciele, rodziny, dziewczyny i kochanki, zwierzęta domowe, Zbigniew ZiobroPaweł Stroiński pisze:Pewniaki, co do additionali w Sherlocku
Szkoda, bo MW2 akurat w wersji trzygodzinnej słuchało mi się całkiem nieźle przez długi czas.Paweł Stroiński pisze:Sherlock 2 to nie Modern Warfare 2
Nie porównuj Zimmera do Hornera, bo Zimmer sprawia wrażenie jakby mu się już po prostu nie chciało, a Horner nadal potrafi zachwycić słuchacza i przez ostatnią dekadę miał parę naprawdę dobrych prac, nawet bardzo dobrych / Piękny Umysł, Legenda Zorro, The New World,Karate Kid,Avatar, Missing, Troja, All the King;s Men /.Jak tu zawali to będzie dla mnie taki jak Horner.
Niegdyś świetny twórca, który wypalił się do cna.
ORLY?lis23 pisze:Troja
Dokładnie, może trafi mu jakaś słabsza praca, zrobiona w 2 tygodnie Troja, czy kontrowersyjny pomysł na Apocalypto, ale nie odstawia takich cyrków jak Piraci IV, Rango czy nowy Scherlock, a James ostatnio nie zawodzi (Avatar, Karate Kid) i myślę, że w Black Gold i Cristada czeka nas nie mała symfoniczna uczta.lis23 pisze:Nie porównuj Zimmera do Hornera, bo Zimmer sprawia wrażenie jakby mu się już po prostu nie chciało, a Horner nadal potrafi zachwycić słuchacza i przez ostatnią dekadę miał parę naprawdę dobrych prac, nawet bardzo dobrych / Piękny Umysł, Legenda Zorro, The New World,Karate Kid,Avatar, Missing, Troja, All the King;s Men /.Jak tu zawali to będzie dla mnie taki jak Horner.
Niegdyś świetny twórca, który wypalił się do cna.
Marek Łach pisze:Muzyka nie jest za piękna, ale nie zmarnowałem przy niej zupełnie godziny życia, bo podczas Tick Tock zdążyłem obrać cały garnek ziemniaków.
Tak, a potem po Batmanie (który będzie pewnie jeszcze bardziej sound-design'owy niż TDK) będzie kolejna fala gniotów - Madagascar 3, Piraci 5 itd. i potem znowu kolejna, kolejna, kolejna i kolejna szansa. Nie za dużo on ich już miał?DanielosVK pisze: Batman to będzie ostatnia szansa Hansa na uratowanie honoru. Jeśli tam się nie uda to chyba przestanę śledzić jego nowe dokonania, czekając aż, jakimś cudem, ktoś mi da alarm "Zimmer napisał dobry score".
Ja tam lubię " Troję ", mam nawet oryginałMefisto pisze:ORLY?lis23 pisze:Troja
Byś prędzej wymienił House of Sand and Fog (megakult!) niż jakieś tam bramby