Radiomaryjne nie radiomaryjne Eastwood sam chciał żeby był chór moherowych beretów podłożony pod scenę nawrócenia Walta. To dostał (chór śpiewa Ave Maria w tonacji B-mol). Tylko mój protektor - Koper - stwierdził, że brzmi to jakoś tak zbyt naturalnie więc dodał masywne brzmienie swoich syntezatorów i dzięki temu wyszedł taki interesujący Radio Maryja Anthem...Koper pisze:Producent scoru - Dziekan, jak już to wcześniej sugerowałem, za dużo pije. I stąd te nie najlepsze przydziały instrumentalistów. Ale co tam chłopaki, dajemy radę.Skomponowałem takie cudo, że nawet głuche beztalencie tego nie spieprzy. Gorzej z tą additional music od Babucha. Jakieś radiomaryjne smęty. Ale Eastwood chciał, to ma. I wybaczcie mi tego czteronutowca. Eastwood "Willow" podłożył jako temptrack i mimo, że skomponowałem 73 inne motywy zagrożenia, uparł się by zostawić hornerowy.
Nawet specjalnie z myślą o Tobie przygotowałem utwór na Fletnię Pana ale reżyser nie zgodził się na coś takiego. Ale jak nagrasz, to dorzucimy do promo i wypuścimy do sieci.Tomasz Goska pisze:A ja bym też sobie pograł.
Mogę zasadzić solówki na fujarze
Nie moich, tylko Wawrzyńca. A syntezatory dodałem bo Eastwood mi powiedział, że chce ukazać takie "polskie" podejście do religii - takie "mechaniczne", fałszywe. Stąd zaproponowałem te syntezatory i to w pewnych momentach grające w kontrapunkcie. Myślę, że pod względem ilustracyjnym wyszło to na dobre.Łukasz Wudarski pisze:Radiomaryjne nie radiomaryjne Eastwood sam chciał żeby był chór moherowych beretów podłożony pod scenę nawrócenia Walta. To dostał (chór śpiewa Ave Maria w tonacji B-mol). Tylko mój protektor - Koper - stwierdził, że brzmi to jakoś tak zbyt naturalnie więc dodał masywne brzmienie swoich syntezatorów i dzięki temu wyszedł taki interesujący Radio Maryja Anthem...
W weekend postaram się wstawić cały score. We flacu. Także nie sciągajcie z torrentów, ani z soula. Warto poczekać bo będzie też dołączona książeczka gdzie są dwa arcyciekawe wywiady....Mystery Man pisze:"Walt Kowalsky Disco Mix" jest już w sieci![]()
http://w699.wrzuta.pl/audio/art97VYjNJD ... _disco_mix
Chodzi Ci o to, co pierwotnie skomponowałem pod scenę pogrzebu chomika głównego bohatera w ogródku?dziekan pisze:Eastwood do mnie zadzwonil i powiedzial,że chce sciagnac ciebie Koper do Pragi.Chce zeby na poczatku filmu pojawil sie twoj motyw przewodni Walta w wykonaniu 'The City Of Prague Philharmonic Orchestra and Choir'.
Koper nie martw sie.Pod tym remixem moge sie podpisac,wiec nikt nie skojarzy cie z tym utworem.Wlasnie Varese Sarabande kupila ode mnie prawa do sprzedazy.To szczegoly techniczne,ale grunt,że bedzie zgodnie z planem.Dostaniesz obiecane 2000 $ za wykonaną prace dla Clinta oraz 1% zyskow ze sprzedazy krażków.Pozdrawiam
Dziekan
A propos chomika to wczoraj chomik zdechł mojemu bratu... Myślicie że to może być powiązane? Zemsta Prażan???Koper pisze:Chodzi Ci o to, co pierwotnie skomponowałem pod scenę pogrzebu chomika głównego bohatera w ogródku?dziekan pisze:Eastwood do mnie zadzwonil i powiedzial,że chce sciagnac ciebie Koper do Pragi.Chce zeby na poczatku filmu pojawil sie twoj motyw przewodni Walta w wykonaniu 'The City Of Prague Philharmonic Orchestra and Choir'.
Koper nie martw sie.Pod tym remixem moge sie podpisac,wiec nikt nie skojarzy cie z tym utworem.Wlasnie Varese Sarabande kupila ode mnie prawa do sprzedazy.To szczegoly techniczne,ale grunt,że bedzie zgodnie z planem.Dostaniesz obiecane 2000 $ za wykonaną prace dla Clinta oraz 1% zyskow ze sprzedazy krażków.Pozdrawiam
Dziekan
http://koper1981.wrzuta.pl/audio/8d91DE ... or_hamster
Ja to już z Prażanami nagrałem, tylko niech im Clint zapłaci, bo dyrektor Filharmonii od tygodnia do mnie wydzwania i mi wygraża, że jak muzycy kasy nie dostaną, to cała sekcja dęta spuści mi łomot.
Proszę mnie usunąć z tej listy. Nie chcę brać udziału w podobnej partaninie.dziekan pisze:Gran Torino 2 :
Bucholc Krok - Obój
Producent : Bucholc Krok, Althazan
Może zapadł w sen zimowy? Albo zamarzł jeśli brat go wystawił za okno. Nie można ot tak sobie mówić, że ktoś zdechł.. Najpierw było zrobić usta-usta, albo szpilką nakłuć zwłoki, jak kto się brzydzi. No ale w końcu tyle lat pod jednym dachem to można bez żenady.. Czasem to pomaga i później jest co wspominać. Każdy chce sobie robić zdjęcia z chomikiem, występować w "Nie do wiary", "Gwiazdy na lodzie" i takie tam. Jak się dobrze wypromuje chomika to może się stać kurą znoszącą złote jaja. Jakby co to mogę się zająć promocją. Tylko najpierw go postawcie na nogi. Nie przysyłajcie mi denata, bo jestem okropnie brzydliwy.Łukasz Wudarski pisze: A propos chomika to wczoraj chomik zdechł mojemu bratu... Myślicie że to może być powiązane? Zemsta Prażan???