Ty właśnie okradłeś Wawrzyńca z argumentówTemplar pisze:A może rzeczywiście Hansu chciał dobrze, tylko <cenzura> wynieśli mu wszystko ze studia i nie miał jak muzy dokończyć, nawet nie dał rady wyciąć tych głosów.
HANS ZIMMER - SHERLOCK HOLMES 2: A GAME OF SHADOWS (2011)
Re: HANS ZIMMER - SHERLOCK HOLMES 2: A GAME OF SHADOWS (2011
NO CD = NO SALE
-
Templar
Gdyby Hansu brał przykład z jubilerów:Mystery Man pisze:Ty właśnie okradłeś Wawrzyńca z argumentów
http://i.imgur.com/UJov1.png
to by muza była znacznie lepsza
leci.. trak 3 i 4 są totalnie irytujące i nadaja się do obierania ziemniaków bo nie wiem kiedy się skonczyły 
trak 5 cygańska łupanina - puściłby se Hansu "Taniec Ognia" z Przedwiośnia to by zobaczył jak się takie traki powinno pisać
trak 7 jakaś edit piaf w wersji bez wokalu
trak 5 cygańska łupanina - puściłby se Hansu "Taniec Ognia" z Przedwiośnia to by zobaczył jak się takie traki powinno pisać
trak 7 jakaś edit piaf w wersji bez wokalu
NO CD = NO SALE
To w twoim przypadku to chyba akurat dobrzeAdam pisze:leci.. trak 3 i 4 są totalnie irytujące i nadaja się do obierania ziemniaków bo nie wiem kiedy się skonczyły
Pomyślałem o tym samym tyle, że z Tańcem ElenyAdam pisze:trak 5 cygańska łupanina - puściłby se Hansu "Taniec Ognia" z Przedwiośnia to by zobaczył jak się takie traki powinno pisać![]()
A na to to bym nie wpadłAdam pisze:trak 7 jakaś edit piaf w wersji bez wokalu
a już tak całkiem serio to obawiam się że to takie batmanowe traki jak ulał, jedyne mroczne tutaj i odrazu skojarzył mi się z batmanem - i pewnie coś podobnego usłyszymyMystery Man pisze:To w twoim przypadku to chyba akurat dobrzeAdam pisze:leci.. trak 3 i 4 są totalnie irytujące i nadaja się do obierania ziemniaków bo nie wiem kiedy się skonczyły![]()
nie no elena jest zdecydowanie mniej cygańska od Tańca Ognia czy Nieba.Pomyślałem o tym samym tyle, że z Tańcem Eleny![]()
ale pasuje nie?A na to to bym nie wpadł
NO CD = NO SALE
ok przesłuchane. płyta jest głupiutka po prostu. totalny miks obciachu. techno jakieś jeszcze do tego wtf
jedynka chyba lepsza z czasem stwierdzam, choć jej z rok nie słuchałem. szkoda. nie ma co pisać. najgorszy rok Hansa w całej karierze. nawet mi się nie chce śmiać i współczuję Wawrzyńcowi 
oby batman się do czegoś nadawał, bo jak słusznie Myster zauważył - przy Szerloku 2 sobie wymyslił cyganów żeby odwalili robotę, a przy Batmanie już fałszujących internautów
oby batman się do czegoś nadawał, bo jak słusznie Myster zauważył - przy Szerloku 2 sobie wymyslił cyganów żeby odwalili robotę, a przy Batmanie już fałszujących internautów
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Quo vadis, Hans? 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Oj, nie przypominajcie mi tego, że wydałem kasę na ten badziew, który ratuje tylko JNHDanielosVK pisze:W 2005 był przynajmniej Batman Begins, w tym nie ma nic.
z ostatnich lat Zimmer dla mnie to tylko Kod Da Vinci, Piraci 3, pierwszy Sherlock i Incepcia, reszta mnie nie interesi.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Lubisz Sherlocka, a Frost/Nixon nie? 
Fe.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O nowy Hans wyszedł, czyli, kolejna okazja do beki z Wawrzka.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
ja się nie bede śmiał. przykro mi jest
a tak się Thelmy nasłuchałem 
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Może być, choć jak dla mnie trochę bezbarwny i jednolity, ale zaznaczam, że dosyć dawno tego słuchałemDanielosVK pisze:Lubisz Sherlocka, a Frost/Nixon nie?
lubię też " Megamind " i mimo wszystko, ostatnich Piratów.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja po 5 minutach mam już dosyć... Dalej gorzej będzie czy lepiej?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
gorzej
innymi słowy - dobry Hans? Nope, this is Czak Testa 
NO CD = NO SALE