Executive soundtrack album producers: Tom Cruise, J.J. Abrams and Bryan Burk
MICHAEL GIACCHINO - MISSION IMPOSSIBLE 4: GHOST PROTOCOL
Re: MICHAEL GIACCHINO - MISSION IMPOSSIBLE 4: GHOST PROTOCOL
I fajnie, że znów zagra temat z "The Plot".
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie dziwię się. Ale, zaraz kiedy ten film wchodzi do kin, że score dopiero w październiku planują wydać.Mystery Man pisze:01/10/12![]()
Nie muszę chyba mówić, jaka aranżacja "lalowego" tematu mi się najbardziej podoba i jest najbardziej coolAdam pisze:dobrze że 5 traków zawiera lalowy temacik
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
Wawrzyniec pisze:Nie dziwię się. Ale, zaraz kiedy ten film wchodzi do kin, że score dopiero w październiku planują wydać.
To jest data w systemie amerykańskim - 10 stycznia 2012 roku premiera
ahahahaha Wawrzyniec mnie zabił 
NO CD = NO SALE
Tego chyba należało się spodziewać, pojawiły się pierwsze recenzje i jak na na razie 100% na RT, przejrzałem wszystkie recki i wychodzi na to, że Brad Bird znów pokazał klasę
Także, o jakość scoru nie ma co się martwić 
Klipy
http://www.cinemamusica.de/1700/ethan-h ... -unterwegs
Fajne, brzmienie jakiego oczekiwałem, niesamowicie różnorodne, z bogatym instrumentarium, akcentujące wszystkie miejsca akcji, czyli score stylizowany na muzykę rosyjską, arabską, hinduską. Do tego zapowiada się sporo higlightów, już się nie mogę doczekać kolejnego "World’s Worst...".
http://www.cinemamusica.de/1700/ethan-h ... -unterwegs
Fajne, brzmienie jakiego oczekiwałem, niesamowicie różnorodne, z bogatym instrumentarium, akcentujące wszystkie miejsca akcji, czyli score stylizowany na muzykę rosyjską, arabską, hinduską. Do tego zapowiada się sporo higlightów, już się nie mogę doczekać kolejnego "World’s Worst...".
no będzie dobry score Gjaczina
konkurencja do Fast Five - podobny miks etnicznych rytmów.
NO CD = NO SALE
po przeanalizowaniu klipów dochodze do wniosku ze ta muza bedzie lepsza od przydługawej trójki 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O to dobrze, gdyż "trójka" trochę mnie wymęczyła. Zapowiada się ciekawy score. Postaram się może nawet zaryzykować, że będzie to drugi najlepszy score z tej serii. Gdyż naturalnie "dwójki" nic nie przebije. Jeden z nielicznych score'ów, które słucham w okularach przeciwsłonecznych. Gdyż jest zbyt cool, aby słuchać w normalnych. 
Jedynce i trójce się udało, więc tu też nie powinno być większych problemówGdyż naturalnie "dwójki" nic nie przebije
Zresztą myślę, że Ghost Protocol ma nieco większe aspiracje od bycia lepszym i fajniejszym od scoru Zimmera i spółki.
A "dwójkę" oczywiście lubię, tylko, że jak dla mnie to nie jest muzyczna oprawa filmu Mission Impossible, do filmu Mission Impossible, wolę muzykę Mission Impossible
-
Templar
Mi się w dwójce tylko Bare Island podobało, dla mnie najlepszy obecnie jest Elfman, a później Giacchino 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobrze wiesz, że jestem krótkowidzem to musiałeś specjalnie takim drobnym druczkiem napisać.Mystery Man pisze:A "dwójkę" oczywiście lubię, tylko, że jak dla mnie to nie jest muzyczna oprawa filmu Mission Impossible, do filmu Mission Impossible, wolę muzykę Mission Impossible![]()
Po za tym "Bare Island" otrzymujemy popis geniusz zajebistości.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
A dla mnie to jakiś żart, po pełnym mocy, powagi i patosu wejściu chóru, otrzymujemy parodię tematu Schifrina. Wiem, że takie było zamierzenie, ale na płycie brzmi to strasznie wg mnie i track wyłączam w połowie.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
ScoreKeeper z Ain't It Cool News: "one of the best action scores I've heard in a decade!" - trzymam za słowo 
Jeszcze 4 klipy z colosseum
http://www.colosseum.de/product_info.ph ... aed6fj3td7
"MUMBAI'S THE WORD" ROCKS

http://www.colosseum.de/product_info.ph ... aed6fj3td7
"MUMBAI'S THE WORD" ROCKS