Bezmiar sprawiedliwości

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

Bezmiar sprawiedliwości

#1 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr sty 20, 2010 15:58 pm

Witam wszystkich serdecznie.
Po wczorajszym zwycięstwie naszych szczypiornistów postanowiłem w końcu wysłuchać muzyki Macieja Muraszko(i) do filmu "Bezmiar sprawiedliwości" i dowiedzieć się czegoś na temat jej płytowego wydania. Jedyne, co znalazłem , to informacja, ze ukazało się w limitowanym nakładzie (to za SC). Nie ma jednak najważniejszego, czyli spisu utworów zawartych na krążku. Może ktoś takowy posiada i mógłby mnie oświecić?
No to pierwsze koty za płoty :)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#2 Post autor: Adam » śr sty 20, 2010 16:05 pm

Płyta to cd-r z nadrukiem jak z fabryki. wydrukowana marnie poligrafia (chyba nawet amatorsko, ale dobnrą, laserówką) na kiepskim papierze - wewnętrzna okładka biała. tylnia, ani żadna, nie ma nawet listy utworów - tylko solistów. Rozdawali to na premierze filmu. Zafoliowana. Słuchałem tego bubla chyba z 2 lata temu i mogę się mylic, ale chyba są też dialogi na płycie. Czas trwania, chyba, oscylował w okolicach 25-35 min. Swojego czasu krązyło to po 5 - 10 zł na allegro. Szkoda tego było nawet zgrywać do mp3. Poszło na dil odrazu. Dla mnie wygląda(ło) to tak że była to taka demówka i szykowano się do wydania płytowego ale projektu z jakichś tam przyczyn zaprzestano i tyle. Gra nie warta zachodu i muza nic specjalnego. Choć wpływ na to napewno ma mizerniutkie "wydanie". Ciekawostka że Muraszko dostał we Wrzesni za ten score nagrodę publiczności.. No ale jak bardzo chcesz to napisz do Muraszki i będziesz to miał - zakłądam że Ci to wyśle nawet w mp3. To ziomal Maleńczuka z jego bandu.
Ostatnio zmieniony śr sty 20, 2010 16:17 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#3 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr sty 20, 2010 16:17 pm

Moja próżność została zaspokojona:) Dzięki.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#4 Post autor: Adam » czw mar 11, 2010 10:31 am

Zdobyłem ten album. Bez folii. Jak co to PM.
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ