Prawda jest taka, że podoba się, bo jest tam nazwisko Zimmera, ostatnio jakiś koleś wrzucił na YT score z MW3, pomylił się i oznaczył jako Zimmer, ludzie mówili, że świetne, po raz kolejny Zimmer pokazał klasę, później usunął wrzucił poprawione z Tylerem i wszyscy psioczą, że Zimmer byłby lepszy. Nawet gdyby na Conanie najnowszym było nazwisko Zimmera to wszyscy by piali z zachwytu.Paweł Stroiński pisze:Bo z punktu widzenia Hansa bycie postrzeganym jako autor score, który z wyjątkiem większości jego starych fanów, podoba się milionom ludzi, którzy grali w grę, było to jak najbardziej na rękę.
Wielka dysputa o re-recordingach (przeniesione z innego tematu)
Re: VARESE CD CLUB - 5.12.2011 - HERRMANN BOX (14 CD)
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No właśnie nie widzę w niej specjalnego sensu, po prostu. A wykonanie uważam za wiele gorsze od oryginału. Nie rozumiem też zmian dokonanych przez Prażan, nie wytknę ich teraz palcami, bo jakiś czas temu tego już słuchałem, ale pamiętam, że orkiestracje się różniły czasami.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A tego to się przyznam, nie spodziewałemTemplar pisze:Prawda jest taka, że podoba się, bo jest tam nazwisko Zimmera, ostatnio jakiś koleś wrzucił na YT score z MW3, pomylił się i oznaczył jako Zimmer, ludzie mówili, że świetne, po raz kolejny Zimmer pokazał klasę, później usunął wrzucił poprawione z Tylerem i wszyscy psioczą, że Zimmer byłby lepszy. Nawet gdyby na Conanie najnowszym było nazwisko Zimmera to wszyscy by piali z zachwytu.Paweł Stroiński pisze:Bo z punktu widzenia Hansa bycie postrzeganym jako autor score, który z wyjątkiem większości jego starych fanów, podoba się milionom ludzi, którzy grali w grę, było to jak najbardziej na rękę.

Znowu jakiś geniusz wrzucił Tylera i podpisał jako Zimmer:
http://www.youtube.com/watch?v=Taweq5cFGd0
No to teraz czekam na komenty, jaki to Zimmer jest zajebisty
http://www.youtube.com/watch?v=Taweq5cFGd0
No to teraz czekam na komenty, jaki to Zimmer jest zajebisty

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
dałem odpowiedni komentarz 

Zaminusują Cię i twój koment zostanie oznaczony jako spam, tak jak mój jak jakiś czas temu napisałem pod filmikiem zawierającym soundtrack z The Rock, że to nie tylko Zimmer robiłPaweł Stroiński pisze:dałem odpowiedni komentarz

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No i znowu zeszło na Hansa... Trzeba z tym porządek zrobić. Tylko od którego postu tu się zaczął offtop? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chyba od tej kontrowersyjnej i bulwersującej niektóre osoby, wypowiedzi o re-recu "Star Wars". W sumie można było się spodziewać i nie należy czuć się zaskoczony, takiej reakcji.Koper pisze:Tylko od którego postu tu się zaczął offtop?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie wierzę jak to czytam
Może od razu wprowadźmy cenzurę na forum, by przypadkiem nie pobudzać żadnymi kontrowersyjnymi, bulwersującymi czy też rewolucyjnymi ideami osób, które jakikolwiek "atak" lub poddanie w wątpliwość świętości i zasadności ich ukochanych i umiłowanych twórców będą traktować jak osobisty atak na własną osobę [Wawrzyniec: należało się spodziewać takiej reakcji
] oraz będą się odpłacać pięknem za nadobne. Nie prowokujcie, nie stawiajcie nie wygodnych pytań, nie bierzcie w wątpliwość. Bo będziemy kąsać! Hau-hau. Zachowanie na miarę nie wiem czego... ślepych pomagierów Jarka?
Jeżeli post Turka zostanie usunięty i "uznany" za sprowokowanie tej dyskusji, to ja więcej na tym forum się nie pojawię.

Może od razu wprowadźmy cenzurę na forum, by przypadkiem nie pobudzać żadnymi kontrowersyjnymi, bulwersującymi czy też rewolucyjnymi ideami osób, które jakikolwiek "atak" lub poddanie w wątpliwość świętości i zasadności ich ukochanych i umiłowanych twórców będą traktować jak osobisty atak na własną osobę [Wawrzyniec: należało się spodziewać takiej reakcji

Jeżeli post Turka zostanie usunięty i "uznany" za sprowokowanie tej dyskusji, to ja więcej na tym forum się nie pojawię.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja nic nie zamierzałem usuwać,. chciałem tylko wydzielić do odrębnego tematu te jałową dyskusję o Hansie i jego problemach z Prażanami żeby nie zaśmiecała wątku o - przypominam - 14-płytowym boxie śp. Bernarda Herrmanna.

Ale w zasadzie jak się w to zagłębiam, to widzę, że chyba lepiej będzie zmienić tytuł wątku na "Re-recordingi: kolejne starcie" i wydzielić cokolwiek o Hermannie jako offtop

Ale w zasadzie jak się w to zagłębiam, to widzę, że chyba lepiej będzie zmienić tytuł wątku na "Re-recordingi: kolejne starcie" i wydzielić cokolwiek o Hermannie jako offtop

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
nie wiem gdzie zacząć. 
A propos orkiestrowych re-reców, to dla Adasia coś: http://www.youtube.com/watch?v=dRqoKXnv ... re=related

A propos orkiestrowych re-reców, to dla Adasia coś: http://www.youtube.com/watch?v=dRqoKXnv ... re=related

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z całym moim szacunkiem, ale nie wiem czy nie zauważyłeś, że właśnie dokonałeś przysłowiowe obracanie kota ogonem. Czy ja gdzieś zabroniłem się komukolwiek wypowiadać? Czy napisałem, że należy kasować kontrowersyjne teksty, czy po prostu głupie? Nie. Tylko napisałem, co by się co niektórzy nie obruszali, że taka nam się przerodziła dyskusja, skoro można się było jej po wyrażonej tu opinii spodziewać. Nie uwłaczając i z całym szacunkiem, ale i po Twojej pewnej też.Tomek pisze:Może od razu wprowadźmy cenzurę na forum, by przypadkiem nie pobudzać żadnymi kontrowersyjnymi, bulwersującymi czy też rewolucyjnymi ideami osób, które jakikolwiek "atak" lub poddanie w wątpliwość świętości i zasadności ich ukochanych i umiłowanych twórców będą traktować jak osobisty atak na własną osobę [Wawrzyniec: należało się spodziewać takiej reakcji] oraz będą się odpłacać pięknem za nadobne. Nie prowokujcie, nie stawiajcie nie wygodnych pytań, nie bierzcie w wątpliwość. Bo będziemy kąsać! Hau-hau. Zachowanie na miarę nie wiem czego... ślepych pomagierów Jarka?

Jak widzisz ten zarzut można bardzo łatwo w drugą stronę odbić. I wiem, wiem, "Dlaczego to zawsze musi być Wawrzyniec

Dziękuję za uwagę.
Ostatnio zmieniony wt gru 06, 2011 23:16 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys