Harry Gregson-Williams - Arthur Christmas
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Harry Gregson-Williams - Arthur Christmas

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
ciekawe kto nie lubi
? , chyba tylko Paweł
.

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale do dowodu albo lustra to tylko najwięksi alkoholicy jak Maras, piją. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Samemu to ja np. nie lubię pić. Nawet jak są urodziny Zimmera, czy Williamsa to samotnie toastów nie wznoszę.
Chociaż są dwie opcje, niektórzy piją w samotności, a inni specjalnie szukają kontaktów, aby mieć pretekst do picia.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
lekki, przyjemny cholernie score, z pięknie eksploatowanym tematem głównym w trakcie trwania całej płyty. Szkoda trochę , że brak miejscami powera i większej kreatywności , melodyki , ciut za dużo elektroniki, co prawda nie jest tak wkurwiająca jak w Kowbojach , ale można by się bez niej obyć, ,, Operation Christmas ''. Mam wrażenie, że HGW odnosi się w nim do Bondów Barry'ego. Irytuje trochę jechanie po starych pracach Paris Zoo ?= Merlin czy ,,The Wrong Trelew'' odpowiednio ze Shreków 3 i 2. Utwory akcji wydają się być poprawnie zorkiestrowane, niektóre potrafią przykuć uwagę i sprawić sporo radochy ,,Race To Gwen's House''. Na plus krótkie wydanie, choć i tak można by parę fragmentów wywalić.
Generalnie w tyle daleko za TinTinem, którego uwielbiam, ale mimo to jestem zadowolony, bo to klasa światowa i na pewno obecnie u mnie plasuje się w top 10 2011 . HGW znów pokazuje, że potrafi.
naciągnę, bo idzie gwiazdka
.
4/5
Generalnie w tyle daleko za TinTinem, którego uwielbiam, ale mimo to jestem zadowolony, bo to klasa światowa i na pewno obecnie u mnie plasuje się w top 10 2011 . HGW znów pokazuje, że potrafi.
naciągnę, bo idzie gwiazdka

4/5
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Bladu jaki ostrożny w słowach, a mamy nareszcie porządny score od Gregsona, do którego nawet nie ma gdzie się za bardzo przyczepić - dla mnie najlepsza jego praca od 2005 roku. Fajna muzyczka, mocna akcja, świetne wykonanie, efektowne chóry, jest świątecznie, przygodowo, a nawet szpiegowsko, ogólnie wrażenia na poziomie Hoodwinked Too!, jak nie lepiej, tylko wolniejsze granie mogło by być nieco lepsze, a co do samej elektroniki, zastrzeżeń nie mam.
3.5 się należy - jeden z okazalszych animacyjnych scorów roku, będzie czego słuchać na gwiazdkę
3.5 się należy - jeden z okazalszych animacyjnych scorów roku, będzie czego słuchać na gwiazdkę

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Ale dla uniknięcia podejrzeń, mogłeś z tą prowokacją spod komentarzy trochę poczekać

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
wrażenia krótko po obejrzeniu animacji : powiem krótko to co HGW wyprawia w filmie to przechodzi ludzkie pojęcie, już dawno nie słyszałem tak dobrej muzyki podczas seansu, miałem dreszcze, partytura idealnie dopasowana do scen, słychać ją wyraźnie i można się nią delektować, mnogość tematów aż bije po uszach , a Arthur Christmas to chyba jego top 3 w filmie. Wreszcie mogę powiedzieć, że Gregson-Williams jest genialny i to nie tylko na płycie.
5/5 w filmie
5/5 w filmie
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
bladu litościiii bo mi zimnioki w piwnicy gniją..
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A już myślałem, że Bladu na ludzi wychodzi, ale znowu odzywa się w nim ciemna strona nawiedzonego fanboja HGW.
Akurat ma słuszność, ja też 5/5 w filmie i naciągane 4 na płycie. Bardzo dobry score.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: