Oscary 2012
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Oscary 2012
Może to po prostu nie jest muzyka dla Ciebie, tak jak Desplat nie jest dla mnie?Templar pisze:A War... a zresztą dobra, już nic nie mówię, bo znowu się zacznieWawrzyniec pisze:score Martineza wprowadził już niejadną osobę w śpiączkę.
więc nie pisz, że WH każdego uśpi bo jest to tylko Twoja, subiektywna opinia, mnie usypia HP Desplata.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

nie tylko jego i na tym polega problem - zresztą Twoje pytanie można z łatwością zmienić na: a nie sądzisz, że jesteś po prostu zaślepiony i nie dostrzegasz oczywistych wad WH?lis23 pisze:więc nie pisz, że WH każdego uśpi bo jest to tylko Twoja, subiektywna opinia

- lis23
Wady?, może ze dwa słabsze utwory, ważne że muzyka broni się jako całość i ( przynajmniej dla mnie ) jest bardzo słuchalna.Mefisto pisze:
nie tylko jego i na tym polega problem - zresztą Twoje pytanie można z łatwością zmienić na: a nie sądzisz, że jesteś po prostu zaślepiony i nie dostrzegasz oczywistych wad WH?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Ale o co Ci chodzi?, mam hejtować bo Tobie się muzyka nie podoba?Mefisto pisze:groch --> ściana
mnie się podoba i to jest najważniejsze.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Do jakiego błędu?, mi się WH podoba, nie będę przecież kłamał.Mefisto pisze:nie masz hejtować, ale mógłbyś chociaż przyznać się do błędu
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Powiedz że się przyznasz, jak Mefi przyzna, że przy Newmanie nie sposób nie zasnąć 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Nominacje do przełknięcia - przypuszczam, że gdyby wywalić Martineza i JNH i pozostałą piątkę zostawić jako stawkę oscarową, to większość fanów nie miałaby pretensji.Mystery Man pisze:No i mamy pierwsze muzyczne nominacje w tym roku, nominacje do Złotych Satelit:
Best Original Score
Drive
Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2
Soul Surfer
Super 8
War Horse
Water for Elephants
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Mój fail.
Już ja bym wiedział, co tam dopisać. 

Ja zamiast WH i HP wolałbym Tintina i Ides of March, choć nie wiadomo jeszcze jak będzie z Extremely Loud and Incredibly Close, może zaskoczy mnie jeszcze bardziej niż IoM 

tylko przy jednej pracy idzieKoper pisze:Powiedz że się przyznasz, jak Mefi przyzna, że przy Newmanie nie sposób nie zasnąć

10 najlepszych scorów 2011 wg MTV. Nie powiem, porządna dycha.
http://www.mtv.com/news/articles/167526 ... ores.jhtml
http://www.mtv.com/news/articles/167526 ... ores.jhtml