War Horse opiszę ja i z miejsca dam mu 2 / 5, a potem będę przy winku rozkoszował się kolejnymi fanbojskimi komentarzami pod recenzją
JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
-
Mefisto
Re: JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
Masz Tintina już - będzie na ten rok fanbojstwa 
War Horse opiszę ja i z miejsca dam mu 2 / 5, a potem będę przy winku rozkoszował się kolejnymi fanbojskimi komentarzami pod recenzją
-
Templar
Mefisto pisze:War Horse opiszę ja i z miejsca dam mu 2 / 5, a potem będę przy winku rozkoszował się kolejnymi fanbojskimi komentarzami pod recenzją
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Cóż, z takim nastawieniem i podejściem to nie widzę w ogóle sensu w słuchaniu WH - chyba że jest się zwolennikiem samounieszczęśliwiania się, biczowania, itp.Mefisto pisze: War Horse opiszę ja i z miejsca dam mu 2 / 5, a potem będę przy winku rozkoszował się kolejnymi fanbojskimi komentarzami pod recenzją )
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
-
Mefisto
A po co mam go słuchać w ogóle? Walną dwa akapity przesiąknięte nienawiścią do loverbojów Dżona, pierdolnę wrażeniometr na zasadzie "3/5, bo nie zasnąłem na tym", walnę ocenę i tyle. 
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Wtedy taka recenzja powinna być potraktowana jako działalność trolla i nic więcejMefisto pisze:A po co mam go słuchać w ogóle? Walną dwa akapity przesiąknięte nienawiścią do loverbojów Dżona, pierdolnę wrażeniometr na zasadzie "3/5, bo nie zasnąłem na tym", walnę ocenę i tyle.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wojteł
- John Williams
Ja myślę, że prawie całą forumową aktywnośc Mefiego można ująć w tym gifie

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Otóż to. Robi wszystko by tylko wydać się szokującym i oryginalnym...
Nie, zaraz, zaraz.
To ja.
Przepraszam
Nie, zaraz, zaraz.
To ja.
Przepraszam

-
Mefisto
lepszy taki gif, niż sranie pod siebie co chwila, bo papa Dżon napisał smęcioraWojtek pisze:Ja myślę, że prawie całą forumową aktywnośc Mefiego można ująć w tym gifie
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Pod siebie to sra cała reszta z zawiści, że ich idole nie stworzyli takiego geniuszu 
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Etam, pitolisz waćpan. War Whores daje rade.Mefisto pisze: lepszy taki gif, niż sranie pod siebie co chwila, bo papa Dżon napisał smęciora

- Wojteł
- John Williams
Mefi, a dalej masz zamiar trollowac, że JW się skończył? 
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Oj chyba Mefi się skończyłWojtek pisze:Mefi, a dalej masz zamiar trollowac, że JW się skończył?
-
Templar
To nie jest trollowanie, a stwierdzenie faktu. Przyjmijcie do wiadomości, że JW skończył się 3 lata temu wraz z czwartą częścią Indy'egoWojtek pisze:Mefi, a dalej masz zamiar trollowac, że JW się skończył?
- Wojteł
- John Williams
Templar pisze:To nie jest trollowanie, a stwierdzenie faktu. Przyjmijcie do wiadomości, że JW skończył się 3 lata temu wraz z czwartą częścią Indy'egoWojtek pisze:Mefi, a dalej masz zamiar trollowac, że JW się skończył?
Jaki żal, to w takim razie Horner jest od 10 lat śmierdzącym trupem zgodnie z taką logiką