IMMORTALS - Trevor Morris
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: IMMORTALS - Trevor Morris
Obie strony mają rację moim zdaniem.
Adam - bo Immortals to chłam, a Myster i Al - bo najwyraźniej rok 2011 obfituje w padlinę i to nawet gorszą niż ta Morrisa. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety coś w tym jest.Marek Łach pisze: najwyraźniej rok 2011 obfituje w padlinę i to nawet gorszą niż ta Morrisa.

Wróciłem właśnie z kina i niestety trochę jestem zawiedziony, gdyż zarówno od filmu jak i ścieżki dźwiękowej oczekiwałem więcej.

Zawód, gdyż uważałem Morrisa za ciekawego i utalentowanego kompozytora, a tutaj widzę, że się nie popisał. Szkoda, wielka szkoda.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie zapominajcie o tegorocznej perełce howarda - najgorszym scorze jego karieryMarek Łach pisze:Obie strony mają rację moim zdaniem.Adam - bo Immortals to chłam, a Myster i Al - bo najwyraźniej rok 2011 obfituje w padlinę i to nawet gorszą niż ta Morrisa.

#FUCKVINYL
ciekawostka - wydano też wersje limitowaną w digipacku z dołożonym dvd z materiałem z sesji nagraniowej i wywiadem z Morrisem oraz linkiem do imadża płyty w DD5+1.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja bym w sumie chciał o tym zapomniećAdam pisze:nie zapominajcie o tegorocznej perełce howarda - najgorszym scorze jego kariery

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Dzięki Adam, mi już się prawie udałoKoper pisze:Ja bym w sumie chciał o tym zapomniećAdam pisze:nie zapominajcie o tegorocznej perełce howarda - najgorszym scorze jego kariery

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Teraz to mam jeszcze bardziej podwójny żal do Morrisa, że tak zapieprzył z tą muzyką. Gdyż gdyby bardziej się postarał, to może Babuch byłby na forum i dalej pisał recenzje. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czy jest na sali lekarz? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
i tak szok bo to chyba pierwsza nowośc w tym roku której nie dał 4/5, tylko prawie 4 

#FUCKVINYL
-
- Parkingowy przed studiem nagrań
- Kontakt:
Chciałbym wiedzieć, co wam się przeciw mojej opinii i moich ocen, bo ja naprawdę nie mam pojęcia!
I wish I knew what you guys had against my reviews and ratings, because I really have no idea!
Jon
I wish I knew what you guys had against my reviews and ratings, because I really have no idea!

Jon