S'il vous plaît Mystery : "Le Petit Nicolas".Mystery Man pisze:akiś nienaciągany, solidny czwórkowy score poproszę.
Klaus Badelt
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Klaus Badelt - Co Nowego?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Tego tytułu się spodziewałem, 1 z 20Wawrzyniec pisze:S'il vous plaît Mystery : "Le Petit Nicolas".Mystery Man pisze:akiś nienaciągany, solidny czwórkowy score poproszę.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nawet nie z lekka.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Pour Elle" Ci nie podam, gdyż wiem, że tego score'u nie lubisz.
Ale i tak "Le Petit Nicolas" to 4 jak w pysk strzelił.
Ale i tak "Le Petit Nicolas" to 4 jak w pysk strzelił.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Tym razem ja się poświęciłem dla dobra ogółu:

1. Beginning Of The Day (01:23)
2. Flying (02:23)
3. Journey To Jungle (02:47)
4. Reached The Beach (01:13)
5. Attack (02:34)
6. Barbarie (02:28)
7. Captured (01:49)
8. Fan (01:00)
9. Busted (02:23)
10. Pre-Attack (03:36)
11. Big Attack (07:50)
12. Aftermath (05:02)
Tytuł, okładka i tracklista wygląda zachęcająco, ale muzyka.... poza fragmentem ostatniego utworu, nie ma tu ani grama muzyki! Elektroniczne nie wiadomo co z efektem, walenia w blachę i tak przez wszystkie tracki - 0/5 - nie tykać.

1. Beginning Of The Day (01:23)
2. Flying (02:23)
3. Journey To Jungle (02:47)
4. Reached The Beach (01:13)
5. Attack (02:34)
6. Barbarie (02:28)
7. Captured (01:49)
8. Fan (01:00)
9. Busted (02:23)
10. Pre-Attack (03:36)
11. Big Attack (07:50)
12. Aftermath (05:02)
Tytuł, okładka i tracklista wygląda zachęcająco, ale muzyka.... poza fragmentem ostatniego utworu, nie ma tu ani grama muzyki! Elektroniczne nie wiadomo co z efektem, walenia w blachę i tak przez wszystkie tracki - 0/5 - nie tykać.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
By było wiadomo o czym mowa, obadajcie sobie chociażby "Flying".
http://store.klausbadelt.com/releases
http://store.klausbadelt.com/releases
Taka była moja relacja na "Big Attack" - jakbym przez 8 minut słuchał jak deszcz barabani po parapecieAdam pisze:LOOOOOOOOOOL WTF![]()

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czego się spodziewałeś po nich: http://www.youtube.com/watch?v=F6LkFcDcK9oMystery Man pisze:Tytuł, okładka i tracklista wygląda zachęcająco, ale muzyka.... poza fragmentem ostatniego utworu, nie ma tu ani grama muzyki! Elektroniczne nie wiadomo co z efektem, walenia w blachę i tak przez wszystkie tracki - 0/5 - nie tykać.

Ale pierwszy i dwa ostatnie utwory ("Aftermath" w ogóle jest uważam zwyczajnie w świecie dobry, pomijając może ostatnią minutę, której mogłoby nie być) jeszcze coś tam przedstawiają, reszta to jakieś ascetyczne tło, SFX prędzej jak muzyka. To jest tak dziwne i inne, że aż mnie ciekawi jak to działa w filmie. W każdym razie bałbym się brać to pod uwagę do gniota roku, bo choć do słuchania to się totalnie nie nadaje, to może... takie to miało być.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Tutaj przynajmniej porządnie walą

Jakiś pomysł na ścieżkę na pewno byłKoper pisze:Ale pierwszy i dwa ostatnie utwory jeszcze coś tam przedstawiają, reszta to jakieś ascetyczne tło, SFX prędzej jak muzyka. To jest tak dziwne i inne, że aż mnie ciekawi jak to działa w filmie. W każdym razie bałbym się brać to pod uwagę do gniota roku, bo choć do słuchania to się totalnie nie nadaje, to może... takie to miało być.

- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
asłuchalne ale kto wie może do filmu pasuje
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Badelt poszedł w dark ambient i inspiracje industrialem. Pomysł bardzo mi się podoba, niestety wykonanie to wtf - w tej muzyce chyba nie ma żadnej treści czy emocji. Jak słusznie zauważył Koper, pierwszy i ostatni track są dobre. I tak wg mnie powinna brzmieć cała ścieżka.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Zgadzam się - zresztą kto wie, może faktycznie do filmu pasuje, może tak sobie reżyser/producenci zażyczyli. Choć do słuchania muzyka to żadna, to jednak wg mnie kryje się za tym jakiś pomysł. Albumowo rzecz jasna dno, ale w filmie... tbcKoper pisze:Ale pierwszy i dwa ostatnie utwory ("Aftermath" w ogóle jest uważam zwyczajnie w świecie dobry, pomijając może ostatnią minutę, której mogłoby nie być) jeszcze coś tam przedstawiają, reszta to jakieś ascetyczne tło, SFX prędzej jak muzyka.