BRIAN TYLER - THE EXPENDABLES 2 (2012)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: BRIAN TYLER - THE EXPENDABLES 2 (2012)
To jednak Gumisie są większym megakultemWawrzyniec pisze:"Toy Story" - Megakult.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Oceniacie przez pryzmat swojego pokolenia, ale dla dzieciaków Toy Story to megakult. Do tego wielka machina promocyjno-zabawkowa, która spopularyzowała praktycznie każdą postać z tego plakatu. Dla przyszłych 30-latków którzy dorastali na przełomie lat 90/00 Toy Story będzie takim samym kanonem, jak dla nas musicale Disney'a z początku lat 90-tych. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A który to musical Disneya z lat 90. jest dla Ciebie takim megakultem, hmmm?Marek Łach pisze:Toy Story będzie takim samym kanonem, jak dla nas musicale Disney'a z początku lat 90-tych.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
No co najmniej Piękna i Bestia oraz Król Lew to klasyka, kanon i ikony współczesnej animacji. Pewnie Dzwonnik i Pocahontas też na niejedną listę by się załapały. Pamiętajmy, że filmy Disneya to też cała marketingowa otoczka - takie pixarowskie Auta są filmem krytykowanym, ale są marketingowym fenomenem, którym dzieciaki zachwycają się na całym świecie a fabryki wypuszczają miliony filmowych zabawek. 

Wawrzyniec pisze:Zabawny plakacik.
Wawrzyniec pisze:"Toy Story" - Megakult.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To tak jak PokemonyMarek Łach pisze:Pamiętajmy, że filmy Disneya to też cała marketingowa otoczka - takie pixarowskie Auta są filmem krytykowanym, ale są marketingowym fenomenem, którym dzieciaki zachwycają się na całym świecie a fabryki wypuszczają miliony filmowych zabawek.

Pokemony mega kult, w każdą część zawsze gramKoper pisze:To tak jak Pokemony

Toy Story i Król Lew też mega kult

a ja miałem karteczki z notesów z królem lwem
byłem zajebisty 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam to chyba każdy zbierał te karteczki. Ja też je miałem.
O i proszę jak ładnie z twardzielskiego filmu można przejść na produkcje Disneya, które nie ukrywajmy są na pewno lepsze.

O i proszę jak ładnie z twardzielskiego filmu można przejść na produkcje Disneya, które nie ukrywajmy są na pewno lepsze.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Ja miałem mało tych karteczek, z Dzwonnika miałem więcej. Frollo - najlepszy Disneyowski bad guy.
I więcej ikon masz na avatarze Tomka

I więcej ikon masz na avatarze Tomka

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ach słynne zdjęcie z Vanity Fair:

No, ta ekipa z tego zdjęcia to bije na łeb na szyję tych z plakatu "The Expendables 2".
W sumie szkoda, że na jednej takiej sesji się skończyło.
Mogłoby Vanity Fair powtórzyć, zwłaszcza, że niestety wiele czcigodnych panów z tego zdjęcia nie ma już wśród nas.
Ale ich muzyka ciągle żyje. 
No, ta ekipa z tego zdjęcia to bije na łeb na szyję tych z plakatu "The Expendables 2".

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Swoją drogą, mógłbyś ktoś szczegółowo opisać gdzie kto siedzi? Bo niektórych nie poznaje z twarzy, a inni są tak upchnięci, że ledwo widać (Horner wciśnięty w kąt)
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara