Jeremy Soule - The Elder Scrolls V: Skyrim

Czasem zdarza się, że kompozytorzy ścieżek dżwiękowych poza swą działalnością filmową są również autorami projektów związanych ze światem gier komputerowych. W tym dziale można podyskutować właśnie o tych "niesoundtrackowych" dokonaniach.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

Re: Jeremy Soule - The Elder Scrolls V: Skyrim

#16 Post autor: Bucholc Krok » pn lis 14, 2011 20:30 pm

Templar pisze:Gry póki co nie kupuję, poczekam aż stanieje do przyszłego roku. Kolekcjonerek podobno jest sporo,
To dobrze. Widziałem w Ultimie, że są też wersje polskie, więc faktycznie może poleżeć. :) Ciekawe, że w Gramie nie mają.
także szybko nie znikną i będą prawdopodobnie zalegać jak kolekcjonerki Obliviona, którą kupiłem ze 2 lata po premierze za 50zł (w folii) :mrgreen:
O.. :o
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Arthur
Nominacja do odkrycia roku

#17 Post autor: Arthur » śr lis 16, 2011 23:49 pm

Gram już jakieś 18 godzin, mam 16 poziom, chodzę wszędzie i robię różne zadania poboczne. I gdy już myślałem, że już nic mnie nie zaskoczy (po 18 godzinach grania!!) to spotykam jakąś postać, która, dowiadując się ode mnie, że wybieram się na spotkanie z ważną osobistością, proponuje mi, żebym poszedł na owo spotkanie w ciuchach ze sklepu, który owa postać prowadzi!! prosi mnie po prostu o reklamę!! Aż wyszedłem na chwilę z gry, żeby się tym podzielić!! WYMIATA!
Obrazek
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer

Templar

#18 Post autor: Templar » śr lis 16, 2011 23:57 pm

Najlepsze są kradzieże w domach, aby kogoś okraść wystarczy nałożyć mu na głowę wiadro, NPC nie może go zdjąć i możemy swobodnie kraść :lol:

Turek

#19 Post autor: Turek » czw lis 17, 2011 23:44 pm

http://www.youtube.com/watch?v=XdIuHS08u1A

Takie chóry o ja rozumiem :) Świetne to :)

A Danielos jeno narzeka :D

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#20 Post autor: DanielosVK » czw lis 17, 2011 23:49 pm

Jak mam na co to narzekam. ;)
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#21 Post autor: Wawrzyniec » sob lis 19, 2011 02:15 am

Turek pisze:Takie chóry o ja rozumiem :) Świetne to :)
Ta wersja lepsza:

http://www.youtube.com/watch?v=Fw4x0Fkx ... embedded#!

Świetna, epicka muzyka plus mocarny chór. :) Kiedy ukaże się wreszcie cały soundtrack?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#22 Post autor: Mystery » sob lis 19, 2011 16:37 pm

Fajny ten Dragonborn.

Templar

#23 Post autor: Templar » sob lis 19, 2011 16:57 pm

Wawrzyniec pisze:Kiedy ukaże się wreszcie cały soundtrack?
Lada dzień powinien być, mieli w tym tygodniu zacząć wysyłać. Póki co można dostać tylko CD z 5 utworami, które było dostępne dla osób, które złożyły pre-order na limitkę w niemieckim Amazonie, dla 100 osób, które kupiły grę w dniu premiery w UK i podobno taka sama jest dla wszystkich, którzy kupią polskie wydanie na PC. Tak swoją drogą sprawdziłem eBay amerykański i tam jest aukcja z tą płytką, jest już blisko $30, a kończy się dopiero za 2 dni. Można kupić polskie wydanie za 120zł i po sprzedaniu płytki z muzyką zwróci nam się cały koszt i może jeszcze nawet zarobimy :D I dziwi mnie, że ludzie wolą wydać $30 (albo i więcej) na jakieś promo CD, jak za tyle samo mogę dostać cały soundtrack na 4CD :P

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#24 Post autor: Bucholc Krok » sob lis 19, 2011 19:13 pm

No i co jest, w Ultimie już kolekcjonerki nie ma. A ponoć tyle było?
Mowa o wersji PC oczywiście.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Templar

#25 Post autor: Templar » sob lis 19, 2011 20:08 pm

Bucholc Krok pisze:No i co jest, w Ultimie już kolekcjonerki nie ma. A ponoć tyle było?
Mowa o wersji PC oczywiście.
A z PC to ja nie wiem jak wygląda, bo to polskie wydanie, mi chodziło o wydanie PS3 i tak samo X360, ich jest sporo. W muve.pl EK na PS3/X360 można kupić za 399zł:

http://muve.pl/playstation-3/role-playi ... erska/3032

Ale po obejrzeniu "unboxingów" uznałem, że mogę kupić jak będzie poniżej 300zł, no bo w sumie jest tam tylko artbook i figurka, która ma badziewną plastikową podstawkę ;)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#26 Post autor: Bucholc Krok » sob lis 19, 2011 21:11 pm

Templar pisze:A z PC to ja nie wiem jak wygląda, bo to polskie wydanie, mi chodziło o wydanie PS3 i tak samo X360, ich jest sporo. W muve.pl EK na PS3/X360 można kupić za 399zł:
O, 100zł taniej. I wysyłka darmowa..
Ale po obejrzeniu "unboxingów" uznałem, że mogę kupić jak będzie poniżej 300zł, no bo w sumie jest tam tylko artbook i figurka, która ma badziewną plastikową podstawkę ;)
Ale smoka lepiej zrobili. Zawsze możesz kawałek gruzu do domu przynieść i będzie realizm 100%. :)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#27 Post autor: Adam » pt lis 25, 2011 18:31 pm

Templar pisze:Najlepsze są kradzieże w domach, aby kogoś okraść wystarczy nałożyć mu na głowę wiadro, NPC nie może go zdjąć i możemy swobodnie kraść :lol:
czipsy, kola i gra w LOLa 8)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#28 Post autor: Bucholc Krok » ndz lis 27, 2011 18:36 pm

LOL to cały czas dobra seria ze świetną muzyką. ;)

Awatar użytkownika
Krelian
Ghostwriter znanego twórcy

#29 Post autor: Krelian » wt gru 06, 2011 14:22 pm

łee szkoda, że 4 dysk to tylko dźwięki z gry (szum morza itp.)

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#30 Post autor: Mystery » śr gru 07, 2011 16:25 pm

Dragonborn jest cool, ale reszta.... pewnie sympatykom gry, tej serii i Soule'a się spodoba, ale jak dla mnie, to 3 godziny kołysanek, nigdy więcej...

ODPOWIEDZ