Taka okazja, że do wieczora nie wytrzymałemMarek Łach pisze:Też wypiję Twoje zdrowie dzisiaj wieczorkiem:)
Oskary, oskary
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko tyle, że smakuje okropnieToasty proponuję wznosić wodą leczniczą "Jana". Bardzo korzystnie działa na układ moczowy w przeciwieństwie do alkoholu...
Myślałem, że Ele zadajeNie zamula też głowy, a dzisiaj pewnie będzie decydująca zagadka, Mystery..
Dobra, dobra wszystko pięknie, tylko aby nie wyszło jak z osiemnastką u pewnego mojego znajomego, która się już o 23 skończyłaTaka okazja, że do wieczora nie wytrzymałem
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Przecież pisałem wczoraj jaki będzie układ tabeli, gdy odgadniesz zagadkę Babucha.Mystery Man pisze:Żebym to ja wczoraj wiedział
E, tylko w pierwszym momencie czuć trochę jakby krew (a dokładnie to chyba żelazo)Wawrzyniec pisze: Tylko tyle, że smakuje okropnie![]()
Bo zadaje, ale Mystery musi odgadnąć, bo ma już -9 punktów. A jak ma odgadnąć skoro popił?Myślałem, że Ele zadaje![]()
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
nowiutki artykuł i aktualna wypowiedź Mendesa, który oczywiście rozwiewa plotki..Adam Krysiński pisze:Ee tam Mendes i Bond. MGM rzuciło hasło jak się Brokole wygadały że robią im problemy z produkcją. Więc MGM by zły efekt zatrzeć (wkońcu nieudolnie wciąż kupców szukają na siebie) rzuciło nazwiskiem z dupy. A nawet jakby to był Mendes, w co raczej nie wierzę, bo to za drogi reżyser, a do Bonda by mógł wnieśc co najwyżej samobójcze myśli lub melodramacik, to i tak score zrobi Arnold. A że niby negocjują z Medesem to inna bajka - prawda - ale negocjować zawsze można. Produkcja filmu już jest o rok opóźniona, więc i działać muszą, jeśli chcą coś jeszcze z tej filmowej serii udrzeć.
http://online.wsj.com/article/SB1000142 ... sNewsThird
Is it true that you are directing the next James Bond film?
It's only speculation and, you know, at the moment there isn't even a studio to make the James Bond movie, because MGM is for sale.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak zjedzie np. "Mr. Brooks" Djawadiego to nie będę protestował, gdyż ta muzyka jest tragiczna. A może też chcąc np. skrytykować Zanelliego sięgnie po takie "Into the West" i po zapoznaniu się wystawi całkiem przyzwoitą notę. A po za tym recenzji Babucha nigdy za małoBucholc Krok pisze:A chciałbyś, żeby zrecenzował? Dla fanów RCP efekt może być cokolwiek zasmucający...
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Uroczysta obietnica się rzekła. Tak więc jeśli wygra Avatar ja napiszę jakiegoś gniota ze stajni RCP. Ale wcześniej przeprowadzę ankietkę na forum jaki to ma być gniot. Trochę mnie strach bierze bo nie tylko będę musiał obaczyć film gdzie zamieszczona jest ta muzyka, ale co więcej... będę musiał posłuchać ścieżki...Wawrzyniec pisze:Mam takie pytanie do Babucha, jeśli można?: Czy Ty naprawdę na poważnie zrecenzujesz coś z RCP jak James Horner wygra za "Avatar" Oscara![]()
Why So Serious !?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gdybym był mega wredny i złośliwy to zaproponowałbym "Mr. Brooks" Ramina Djawadiego. Brrr... Na samą myśl o tej muzyce przechodzą mnie ciarkiŁukasz Wudarski pisze:Uroczysta obietnica się rzekła. Tak więc jeśli wygra Avatar ja napiszę jakiegoś gniota ze stajni RCP. Ale wcześniej przeprowadzę ankietkę na forum jaki to ma być gniot. Trochę mnie strach bierze bo nie tylko będę musiał obaczyć film gdzie zamieszczona jest ta muzyka, ale co więcej... będę musiał posłuchać ścieżki...