Ej nie podszywaj się tak jak to mają w zwyczaju niektórzy z Kargokarcharoth pisze:Bullshit. Ja jestem największym fanboyem Dżona. Melanżboy się nie umywa. Willy mnie nawiedza nawet w snach
Gdy podczas obiadu wpatruję się w stejka, nawet nie muszę go solić. Wystarczy, że pomyśle o muzyce mistrza, łezka się kręci, skapuje na talerz i pozamiatane.
Fanbojstwo
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Re: Fanbojstwo
-
hp_gof
Lubię to i tomuaddib_dw pisze:Ej nie podszywaj się tak jak to mają w zwyczaju niektórzy z Kargokarcharoth pisze:Bullshit. Ja jestem największym fanboyem Dżona. Melanżboy się nie umywa. Willy mnie nawiedza nawet w snach
Gdy podczas obiadu wpatruję się w stejka, nawet nie muszę go solić. Wystarczy, że pomyśle o muzyce mistrza, łezka się kręci, skapuje na talerz i pozamiatane.Mój ci on jest tylko mój Ty masz Anala Syfilistri od Papy Johna wara
- Wojteł
- John Williams
Rozumiem Wawrzyńcu, ale tak jak już wspominałem - byłem ograniczony limitem opcji w ankiecie, gdyż miejscie jest tylko na 12 najskrajniejszych fanbojów. Danielosa wrzuciłem w sumie na ostatnią chwilę i mogłem zostawić go tylko jako nawiedzonego na Shore'a - przyznaję, Mea Culpa. Adam już wczoraj zmieniłem z Barry'ego na Tylera. Mefisto i Mystery nie przyszli mi do głowy, bo ostatnio coś cicho byli na forum. Tak jak wspominałem, limit do dwunastu opcji - jakby było więcej, Mefi na bank by tam trafił. Mystere'go raczej bym zostawił poza ankietą, bo on nie szaleje jakoś szczególnie ze swoim guruWawrzyniec pisze:Nie uwłaczając, ale ta ankieta nie jest doskonałaSam pomysł dobry, ale kiedy się za coś takiego zabieramy, to trzeba jednak zacząć pracę od podstaw.
Po pierwsze rażą mocno pewne braki: Np. Mystery - Giacchino, Mefisto - Newman/Kamen, hp_gof - Desplat, Goska - Horner. I też przy moim dozgonnym szacunku, ale dla Marka też tutaj by się miejsce znalazło![]()
Do tego Adam powinien być jako fanboy Briana Tylera. Z Barrym to akurat nigdy nie failował.![]()
I w ogóle dlaczego np. Danielos może być fanboyem - Shore/Vangelis. A ja jestem osobny fanboyem Williamsa i osobno Zimmera.![]()
Skoro na kroku powtarzam o mojej poligamicznej miłości.
Według mnie to poważny błąd, który w ostateczności zaważył na mojej porażce. Gdyż tym samym moi wyborcy czuli się pogubieni, czy głosować na Wawrzyńca Fanboya Williamsa, czy Wawrzyńca Fanboya Zimmera.
![]()
![]()
Tak jak na wstępie napisałem pomysł fajny, gdyż dobitnie pokazuje, że fanboystwo to nie tylko zjawisko przypisane wyłącznie do mej osoby. Ale jednak można było to zrobić lepiej.
o to bym się nie martwiłBucholc Krok pisze: Ale jak już zostałem wrzucony to było rozwinąć termin, bo może dojść do głupich nieporozumień - Prokofjew i Strawiński.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
Mefisto
a to czemu?Wojtek pisze:jakby było więcej, Mefi na bank by tam trafił.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Muadibb_dw na Williamsa 47% [ 8 ]
noo
.
noo
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Danielos na Shore'a & Vangelisa 6% 
Przyznać się, kto?
Przyznać się, kto?
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Danielos?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Dziękuję wszystkim którzy oddali na mnie głos 
-
Templar
Wojtek zapomniał dopisać, że zwycięzca dostaje BANAna Czikita (Permanent Edyszyn)

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
A reszta prześmiewców grzechotki i gryzaki na wyrzynające się zębyTemplar pisze:Wojtek zapomniał dopisać, że zwycięzca dostaje BANAna Czikita (Permanent Edyszyn)![]()
Nauczcie się przegrywać chłopcy