Czy lubi Wyznania Gejszy -oczywiście tak jak i Imperium Słońca, Amistad, Monachium, Siedem Lat W Tybecie, A.I. i wiele wiele innych. Racja piękna kobieta z wiolonczelą miedzy udami - widok zaiste apetyczny

. Kobiety uzdolnione muzycznie oczywiście są nie śmiałbym w to wątpić. Zapomniałem wspomnieć o mojej ukochanej córuni która ma 7,5 roku i bez problemu rozpoznaje po liku sekundach z jakich filmów pochodzi muza. Przed chwilą właśnie zrobiłem test puściłem utwór Central Park z King Konga po 3 sekundach zgadła gdy zapytałem w jakiej scenie pojawia się ta muza to mnie zaskoczyła i odpowiedziała "gdy ta pani z King Kongiem siedzą na skale i patrzą na słońce" bingo! początek tego utworu istotnie wykorzystany jest w tej scenie jak i scenie z parku czy na budynku Empire - film widziała kilka razy ale dobre 0,5 roku wstecz. Potem zgadła Osadę, Znaki, - osadę widziała ponad rok temu raz! Bez problemu zgaduje Star Warsy i nie mówię tu o temacie gł., Indianę, Park Jurajski, E.T., Hooka,Home Alone-wiadomo

, ale także Władcę Pierścieni, Dinozaura czy Piratów a wszystko to po paru sekundach. Jak to się mówi "czym skorupka za młodu nasiąknie ... Zdolne są te bestie oj zdolne