Ides of March - Alexandre Desplat
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Ides of March - Alexandre Desplat
Gdzie mam sobie iść?
W jakim kierunku? Wszystko już powiedziałem, co miałem do powiedzenia
Teraz powinienem wziąć jakiś bacik albo pejczyk, pojechać do Londynu i stać nad Desplatem w Abbey Road Studios pilnując, żeby nie pisał więcej przeciętniaków
Hahahaha 
Uprzedzając Wasze wypowiedzi: nie, nie kręcą mnie takie zabawy, to tylko dla jego dobra

Uprzedzając Wasze wypowiedzi: nie, nie kręcą mnie takie zabawy, to tylko dla jego dobra

Parę klipów z colosseum, brzmi intrygująco:
http://www.colosseum.de/product_info.ph ... ua3um15v74
http://www.colosseum.de/product_info.ph ... ua3um15v74
Dali żywsze, najlepsze kawałki, to co ma się nie podobać i nie intrygować 

Oj jaki fajniutki scorek
kapitalnie skrojone, żywe i intrygujące 38 minut - chyba faktycznie obok Ghost writera najbardziej atrakcyjny Desplat. 

No kolejna już osoba, której się podoba ten score, także jakiś lipny z ciebie fanboj Desplata hp_gof
Bierz przykład z mistrzów - muaddib_dw i Wawrzka 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A to już wyszło, że tak wszyscy się wypowiadają??
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Tak, empetrójkowcy ściągają aż miłoKoper pisze:A to już wyszło, że tak wszyscy się wypowiadają??

Staruchy będą mieli CD 6 grudnia...

A War Horse już wyszło, że walicie reckami?Koper pisze:A to już wyszło, że tak wszyscy się wypowiadają??

Na iTunesie jest od środy, ja legalnie kupiłem
I nie MP3, tylko M4A 

Ja pierdykam, Wy wszyscy mi robicie na złość chyba
Tu się nie ma czym zachwycać!
Najgorsze jest to, że to wróży Oscara... wygrać z Williamsem takim chłamem? Nie chcę tego oglądać!
No dobra, chłam to za mocne słowo. Naprawdę, im dłużej słucham, tym bardziej mi się podoba, ale to nie jest szczyt możliwości Desplata, pisał już lepsze rzeczy, za które nagród nie dostawał.

No dobra, chłam to za mocne słowo. Naprawdę, im dłużej słucham, tym bardziej mi się podoba, ale to nie jest szczyt możliwości Desplata, pisał już lepsze rzeczy, za które nagród nie dostawał.
Różnica ogromna...Templar pisze:Na iTunesie jest od środy, ja legalnie kupiłemI nie MP3, tylko M4A