Ze Stanów First Class Mail może iść 45 dni i tyle należy odczekać.Bucholc Krok pisze:Czekałeś z tym aż 2 miesiące?Ja bym się dobijał po 3 tygodniach najpóźniej.
LA-LA LAND - 2011 ROK - PLANY WYDAWNICZE
Re: LA-LA LAND - 2011 ROK - PLANY WYDAWNICZE
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
To chyba przesada z tymi 45 dniami, przecież tego typu przesyłki wysyłają pocztą lotnicza, a nie karawaną wielbłądów 
Co do First Class Maila, to potrafi naprawdę zaskoczyć, bo albo wcale nie dotrze, albo będzie po 6 dniach, wprawiając człowieka w lekki szok, czego sam dzisiaj doświadczyłem, odbierając przesyłkę z Varese
.

Co do First Class Maila, to potrafi naprawdę zaskoczyć, bo albo wcale nie dotrze, albo będzie po 6 dniach, wprawiając człowieka w lekki szok, czego sam dzisiaj doświadczyłem, odbierając przesyłkę z Varese

Ja Uncharted 3 z La-Li wysłane 27.10 (wieczorem naszego czasu) dostałem 3.11.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:To chyba przesada z tymi 45 dniami, przecież tego typu przesyłki wysyłają pocztą lotnicza, a nie karawaną wielbłądów
Co do First Class Maila, to potrafi naprawdę zaskoczyć, bo albo wcale nie dotrze, albo będzie po 6 dniach, wprawiając człowieka w lekki szok, czego sam dzisiaj doświadczyłem, odbierając przesyłkę z Varese.
Ale samolot może się rozbić - we mgle na przykładnadszyszkownik Kilkujadek pisze:To chyba przesada z tymi 45 dniami, przecież tego typu przesyłki wysyłają pocztą lotnicza, a nie karawaną wielbłądów

Albo brzoza (zasadzona przez Stalina) może go zaatakowaćMefisto pisze:Ale samolot może się rozbić - we mgle na przykład

25.11 ogłoszą swoje Black Friday. 4 tytuły za 90$ w sumie, czyli wiekszośc będzie 2cd.
MV podał zgadywankę, że tylko 2 tytuły z listy poniżej (kolejność losowa) będą w tym rzucie, dwóch innych tutaj nie ma:
Batman Forever
Hook
Gremlins
Sand Pebbles
Towering Inferno
Lethal Weapon
Dracula
Die Hard
Scrooged
Nacho Libre
The Red Pony
Planet of the Apes
Ghostbusters 2
Cutthroat Island
License to Kill
Indiana Jones and the Last Crusade
Honey I Shrunk the Kids
Lethal Weapon 2
X-Men
Supergirl
Mystery Men
Spider-Man 2/3
B:TAS Volume 2
Looker
Batman and Robin
Darkman
The Shadow
Scrooge (Musical)
King Kong
King Kong Lives
Judge Dredd
Congo
City Slickers 1 and 2
Police Academy 1-7
Die Hard with a Vengeance
Ghostbusters
Superman: TAS
The Ghost and the Darkness
Star Trek: The Motion Picture
Star Trek: Deep Space Nine
Assassins
Fair Game
Twister
Last Boy Scout
MV podał zgadywankę, że tylko 2 tytuły z listy poniżej (kolejność losowa) będą w tym rzucie, dwóch innych tutaj nie ma:
Batman Forever
Hook
Gremlins
Sand Pebbles
Towering Inferno
Lethal Weapon
Dracula
Die Hard
Scrooged
Nacho Libre
The Red Pony
Planet of the Apes
Ghostbusters 2
Cutthroat Island
License to Kill
Indiana Jones and the Last Crusade
Honey I Shrunk the Kids
Lethal Weapon 2
X-Men
Supergirl
Mystery Men
Spider-Man 2/3
B:TAS Volume 2
Looker
Batman and Robin
Darkman
The Shadow
Scrooge (Musical)
King Kong
King Kong Lives
Judge Dredd
Congo
City Slickers 1 and 2
Police Academy 1-7
Die Hard with a Vengeance
Ghostbusters
Superman: TAS
The Ghost and the Darkness
Star Trek: The Motion Picture
Star Trek: Deep Space Nine
Assassins
Fair Game
Twister
Last Boy Scout
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Chyba jak idzie przez Iran.Althazan pisze:Ze Stanów First Class Mail może iść 45 dni i tyle należy odczekać.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Nie wiem, jak to wyliczyłeśAdam pisze:4 tytuły za 90$ w sumie, czyli wiekszośc będzie 2cd.

Taki jest pierwszy termin składania reklamacji takich przesyłek w USA (gdy np. były polecone). Wcześniejsze reklamacje są tylko dobrą praktyką konkretnego sprzedającego. Takie SAE też pisze, żeby odczekać 45 dni. To czas na to, żeby przesyłka nieodebrana wróciła również do nadawcy w USA. Nigdy nie mieliście przesyłek z USA idących 6 tygodni??? (od razu zaznaczam, że nie dotyczy to przesyłek z głównych sklepów USA (SAE, Intrada, LaLa, itp.).Bucholc Krok pisze:Chyba jak idzie przez Iran.Althazan pisze:Ze Stanów First Class Mail może iść 45 dni i tyle należy odczekać.
Ostatnio zmieniony pt lis 11, 2011 11:06 am przez Althazan, łącznie zmieniany 1 raz.
strzelałem że będzie obniżka na co drugi tytuł o 5$ przy jednoczesnym zamówieniuAlthazan pisze:Nie wiem, jak to wyliczyłeśAdam pisze:4 tytuły za 90$ w sumie, czyli wiekszośc będzie 2cd.Wg mnie będą 2 x 2CD/25=50 + 2 x 1CD/20=40 = 90.

#FUCKVINYL
MV nie pisał, że $90 uwzględnia rabaty...Adam pisze:strzelałem że będzie obniżka na co drugi tytuł o 5$ przy jednoczesnym zamówieniu

Może i racja, bo Batman Forever pewnie będzie kosztował $30, z rabatem to $25...Adam pisze:ale ja to założyłem

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie przypominam sobie. Kiedyś mi szły z Amazonu amerykańskiego 3 tygodnie, ale podobno takich sklepów nie liczymy, więc raczej nie.Althazan pisze:Nigdy nie mieliście przesyłek z USA idących 6 tygodni??? (od razu zaznaczam, że nie dotyczy to przesyłek z głównych sklepów USA (SAE, Intrada, LaLa, itp.).

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Z USA nigdy, maksymalnie 2,5 tygodnia, jak celnicy raz się zainteresowali jedną paczką, ale ostatecznie i tak cła nie wlepili tylko nawalili 20 pieczątekAlthazan pisze:Nigdy nie mieliście przesyłek z USA idących 6 tygodni??? (od razu zaznaczam, że nie dotyczy to przesyłek z głównych sklepów USA (SAE, Intrada, LaLa, itp.).