IMMORTALS - Trevor Morris
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: IMMORTALS - Trevor Morris
Nie wiem jak to po całości będzie brzmiało, ale wolałbym chyba bardziej "uklepany" materiał, zbity w wyniku montażu. Możliwe, że całkiem dobrze to się by zaprezentowało. No ale czekamy 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Średnio ciekawe te sample, underscore nudny, muzyka akcja prymitywna trochę (chociaż ujdzie), ale momenty są. W "Battle in the Tunnel" mamy kopię z Króla Artura. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chóry jak i cała orkiestra, wszystko prawdziwe.Bucholc Krok pisze:Nie takie złe, momenty są, choć znowu, głośne fragmenty (bez chóru) jakieś takie płaskie, oklepane, bez wyrazu.. Te chóry to prawdziwe czy sampelki?
Spokojnie, spokojnie. Film dopiero 11.11. wchodzi do kin i wtedy też mniej więcej soundtrack powinien się pojawić.Bucholc Krok pisze:Mystery, czekamy. Wiesz na co.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A tak propos stylu "pod RCP" trochę, Wawrzek, to słuchałeś "Age of Heroes" Plowmana?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nope, nie słuchałem. W sumie rzadko słucham muzyki z gier komputerowych. Ostatnio Mystery zapodał kawałek z najnowszych "Heroes of Might & Magic", który był dosłownym rżnięciem "Angels & Demons".
FailNope, nie słuchałem. W sumie rzadko słucham muzyki z gier komputerowych. Ostatnio Mystery zapodał kawałek z najnowszych "Heroes of Might & Magic", który był dosłownym rżnięciem "Angels & Demons".

http://www.imdb.com/title/tt1590950/
http://www.youtube.com/watch?v=ZORivCZMQqY
A wracając do tematu tak jak napisał Danielos, momenty są, ale trochę tandetne to wszystko, ala nowy Conan czy 300. Może w czasach God of War robiło by to jakieś wrażenie, ale teraz to już takie brzmienia za bardzo mną nie kręcą

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
AućMystery Man pisze: momenty są, ale trochę tandetne to wszystko, ala nowy Conan czy 300.

Czy ja wiem, z tego co pamiętam klipy z Conana czy 300 brzmiały dość podobnie, bynajmniej chodzi tu mniej więcej o to samo.Wawrzyniec pisze:AućMystery Man pisze: momenty są, ale trochę tandetne to wszystko, ala nowy Conan czy 300.Toś teraz mocno pojechał.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No bez przesady. Dzieło wielkie to nie jest ale od Conana Batesowego bezsprzecznie lepsze. Fajny patetyczny anthemik i muzyka na poziomie mimo dość ubogiego składu wykonawczego. Ale nieco ciekawsze Plowmana jest z pewnością "A Lonely Place to Die", tutaj też sam film zbiera dobre opinie.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Proszę tutaj nawet Koper po części się ze mną zgadza i broni mej opinii.
Tylko o co chodzi tutaj z tym całym Plowmanem
A szczególnie co ma wspólnego "Age of Heroes" z filmem o mitycznych herosach z antycznej, tej fajniejszej, Grecji. 

Tylko o co chodzi tutaj z tym całym Plowmanem

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja pisałem o Plowmanie a nie o Morrisie.
Morrisa nie bronię, bo nie słuchałem jeszcze; myślałem, że Myster o "Age of Heroes" się wypowiada. 
Nie wiem co ma. Brzmienie może nieco podobne, choć żadne z RCP nie jest, tak tylko zapytałem więc czy słuchałeś, bo nie chce mi się nowego tematu zakładać.

Nie wiem co ma. Brzmienie może nieco podobne, choć żadne z RCP nie jest, tak tylko zapytałem więc czy słuchałeś, bo nie chce mi się nowego tematu zakładać.

A ja już myślałem, Koper WTF?!Koper pisze:Ja pisałem o Plowmanie a nie o Morrisie.Morrisa nie bronię, bo nie słuchałem jeszcze; myślałem, że Myster o "Age of Heroes" się wypowiada.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Wygląda zachęcająco. Płytka już leci od Sony, więc jutro zapewne wyrażę swoją opinię.

Cały tydzień jest do przesłuchania na music.me, ale jakoś mnie jeszcze nie wzięło by odpalić jakiś kawałekTomasz Goska pisze:Wygląda zachęcająco. Płytka już leci od Sony, więc jutro zapewne wyrażę swoją opinię.