Brian Tyler
Re: BRIAN TYLER - CO NOWEGO?
na te 2 filmowe scory nie czekam, ale te gejm-osty pozamiatają 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kolejna łupanka made by Brajan? No, thanksAdam pisze:nowy NFS i COD zmiażdżą

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Brian confirms that progress is being made on a Transformers: Prime Soundtrack Release!

#FUCKVINYL
kolejne fotki z 2. Fans Of Film Music Event:

na pierwszym planie Fiedel, póxniej Fox, Hooldridge, D.Njuman, N.Pike, Brajan przedostatni, a ostatni na mega kacu widać wyraźnie że leżący na stole Young

koleś w tle z siwymi piórami to właściciel i prowadzący ten własnie sklep Dark Delictades.

tutaj chyba nikogo nie cza przedstawiać, pomiędzy Brajanem a Youngiem organizator eventu Peter DrivingMissDaisy

Njuman sfochowany że nikt nie podchodzi po autografy do niego (nie dziwie im się
)

Richard Kraft z jedną z aktywnych userek forum FSM, a w tle widać facjatę MV'a z LaLi.

na pierwszym planie Fiedel, póxniej Fox, Hooldridge, D.Njuman, N.Pike, Brajan przedostatni, a ostatni na mega kacu widać wyraźnie że leżący na stole Young

koleś w tle z siwymi piórami to właściciel i prowadzący ten własnie sklep Dark Delictades.

tutaj chyba nikogo nie cza przedstawiać, pomiędzy Brajanem a Youngiem organizator eventu Peter DrivingMissDaisy

Njuman sfochowany że nikt nie podchodzi po autografy do niego (nie dziwie im się

Richard Kraft z jedną z aktywnych userek forum FSM, a w tle widać facjatę MV'a z LaLi.

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
http://www.amazon.com/gp/product/B005ZL ... B005ZLRT5S
Klipy z Modern Warfare 3. Bęzdie wydane, znowu prawie 80 minut
Klipy z Modern Warfare 3. Bęzdie wydane, znowu prawie 80 minut

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ło matko... 80 min. to nawet na kompilację best of Brajana byłoby za długo 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
I tu się mylisz. Zrobiłem sobie ostatnio coś takiego i nie dość, że za mało było mi płyty, to jeszcze wchodzi jak ciepła bułeczka na śniadanie.Koper pisze:Ło matko... 80 min. to nawet na kompilację best of Brajana byłoby za długo

A sample brzmią fajnie

Też sobie ostatnio tak zrobiłemI tu się mylisz. Zrobiłem sobie ostatnio coś takiego i nie dość, że za mało było mi płyty, to jeszcze wchodzi jak ciepła bułeczka na śniadanie.

A klipy w porządeczku. A że 80 minut, no cóż, dobrego pumpinu nigdy za wiele

nie słucham
poczekam na całośc.. a i tak wole Lego i Columbusa dostać 

#FUCKVINYL
Próbki z MW3:
Orkiestra orkiestra! Temat przewodni na razie taki sobie
Orkiestra orkiestra! Temat przewodni na razie taki sobie
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Dawałem tego linka wyżej 
Zgadzam się, temat średni, ale muzyka akcji bije MW 2 i chyba jednak MW 1 na głowę i to razem wzięte.

Zgadzam się, temat średni, ale muzyka akcji bije MW 2 i chyba jednak MW 1 na głowę i to razem wzięte.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czyli w przypadku Briana Tylera, nic nowego.Ele pisze:Orkiestra orkiestra! Temat przewodni na razie taki sobie

#WinaHansa #IStandByDaenerys
AućWawrzyniec pisze:Czyli w przypadku Briana Tylera, nic nowego.Ele pisze:Orkiestra orkiestra! Temat przewodni na razie taki sobie

A mi się podoba motyw główny, zapowiada się bardzo dobry score, znacznie lepszy niż ten do MW 1 & 2. Przesłuchałem wczoraj soundtrack z Battlefielda 3, taki sobie i wygląda na to, że w kwestii muzyki MW3 będzie górą, ciekawe jak z grą