JOHN WILLIAMS - THE ADVENTURES OF TINTIN (2011)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: JOHN WILLIAMS - THE ADVENTURES OF TINTIN (2011)
A dziwne, bo Tintin nie wydaje się być cyt. "hambitny" 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
co 2 post tutaj to Marasa z po-jednym trakiem - spambot normalnie 

#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Chyba pomyliłeś wątki, cwaniaczku. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz, zaraz myślałem, że ja też jakoś przyłączyłem się do akcji promocyjnej, przecież nawijam o Johnie Williamsie i w tych tematach ile wlezie, a tu nagle Marek ma być No.1 fanboy na forumAdam pisze:Marek Łach napompował atmosferę nowego Williamsa lepiej niż Wawrzyniec wszystkich Hansów w swojej karierze forumowej

A w ogóle skoro już uznajesz Marka za osobę odpowiedzialną za kampanię promocyjną Williamsa, to miał on zdecydowanie łatwiejsze zadanie ode mnie z Zimmerem. Co jak co, mimo tutaj paru przypadków, w tym i Twoich drogi Adamie, ale Williams cieszy się ogromnym szacunkiem i mało kto mu podskoczy. A niby jak ja miałem prowadzić udaną i pozytywną kampanię Zimmera, mając Ciebie Drogi Adamie i Kopra na forum?

Adam pisze:co 2 post tutaj to Marasa z po-jednym trakiem - spambot normalnie
Jest już późno, więc to normalne. A po za tym Adam za bardzo przejęty jest nowymi score'ami Briana Tylera to mu się prace Williamsa mylą.Marek Łach pisze:Chyba pomyliłeś wątki, cwaniaczku.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ok. Wawrzyniec. Kupię tę płytę, ale jak będzie kicha to jako osoba, która najbardziej pompowała oddasz mi kasę.Wawrzyniec pisze:Zaraz, zaraz myślałem, że ja też jakoś przyłączyłem się do akcji promocyjnej, przecież nawijam o Johnie Williamsie i w tych tematach ile wlezie, a tu nagle Marek ma być No.1 fanboy na forumJestem zazdrosny.
![]()

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Myślę, że nie będziesz zawiedziony, to piszę ja ostatni z listy i najmniejszy fanboy WilliamsaBucholc Krok pisze:Ok. Wawrzyniec. Kupię tę płytę, ale jak będzie kicha to jako osoba, która najbardziej pompowała oddasz mi kasę.Wawrzyniec pisze:Zaraz, zaraz myślałem, że ja też jakoś przyłączyłem się do akcji promocyjnej, przecież nawijam o Johnie Williamsie i w tych tematach ile wlezie, a tu nagle Marek ma być No.1 fanboy na forumJestem zazdrosny.
![]()

Dla "wymagających" niestety niezbyt dobra wiadomość. Wg dat premier:
ALBUM RELEASE
October 21, 2011 (MP3 Download)
October 24, 2011 (UK)
October 24, 2011 (France)
October 24, 2011 (Japan) – US Import
October 28, 2011 (Germany)
November 1, 2011 (USA) – UK Import
November 1, 2011 (Canada) – UK Import
nie będzie osobnego wydania japońskiego...
ALBUM RELEASE
October 21, 2011 (MP3 Download)
October 24, 2011 (UK)
October 24, 2011 (France)
October 24, 2011 (Japan) – US Import
November 1, 2011 (USA) – UK Import
November 1, 2011 (Canada) – UK Import
nie będzie osobnego wydania japońskiego...

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Jeszcze nie, ale może w późniejszym terminie, może w grudniu na świętaAlthazan pisze: nie będzie osobnego wydania japońskiego...

Oby!muaddib_dw pisze:Jeszcze nie, ale może w późniejszym terminie, może w grudniu na święta

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jasne, że wyjdzie.
A mało to importów u nich zalega?

To miło, że chcesz partycypować w kosztach z Wawrzyńcem.muaddib_dw pisze:Myślę, że nie będziesz zawiedziony, to piszę ja ostatni z listy i najmniejszy fanboy Williamsa

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Jako, że Wawrzyniec i Marek to najwięksi fanboye Williamsa sponsoring pozostawiam im 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Althazan pisze:
ALBUM RELEASE

i tutaj Drogi Bucholcu muszę się zdać na Twoją uczciwość. Gdyż jak np. będziesz pazerny to może Ci się płyta spodobać, a i tak zażądasz kasyBucholc Krok pisze:Ok. Wawrzyniec. Kupię tę płytę, ale jak będzie kicha to jako osoba, która najbardziej pompowała oddasz mi kasę.

muaddib_dw pisze:Jako, że Wawrzyniec i Marek to najwięksi fanboye Williamsa
No ba

muaddib_dw pisze: sponsoring pozostawiam im
Cwaniak.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Marek (także Mystery) będzie miał inne wydatki, bo jako przedstawiciel TPZE planuję wyjazd do USA szlakiem BH, a taka impreza sporo kosztuje. Bilety samolotem w obie strony, jakiś transport na miejscu, hotele.. bo przecież nie będę się tłukł jak Cejrowski.muaddib_dw pisze:Jako, że Wawrzyniec i Marek to najwięksi fanboye Williamsa sponsoring pozostawiam im

Jak mi się nie spodoba to wówczas zrobię ankietę i forumowicze osądzą czy powinieneś oddać czy nie.Wawrzyniec pisze:i tutaj Drogi Bucholcu muszę się zdać na Twoją uczciwość. Gdyż jak np. będziesz pazerny to może Ci się płyta spodobać, a i tak zażądasz kasyA w to ja się nie bawię

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Lawina ruszyła. 
Na Cinematic Sound można posłuchać rozległej suity z Tintina (ponad 20 minut) : http://www.cinematicsound.net/?p=1441
Na Jwfan opublikowano pierwszą recenzję płyty: http://www.jwfan.com/?p=1266
Premierę miał też nowy trailer, wykorzystujący 1,5 minuty ze score Williamsa (z fajnym zresztą skutkiem): http://www.youtube.com/watch?v=-6jbVKUA ... r_embedded

Na Cinematic Sound można posłuchać rozległej suity z Tintina (ponad 20 minut) : http://www.cinematicsound.net/?p=1441
Na Jwfan opublikowano pierwszą recenzję płyty: http://www.jwfan.com/?p=1266
Premierę miał też nowy trailer, wykorzystujący 1,5 minuty ze score Williamsa (z fajnym zresztą skutkiem): http://www.youtube.com/watch?v=-6jbVKUA ... r_embedded
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
the Master is back.