Jak wynika z powyższego wywiadu Brian za wiele o nowym MW3 nie wieMrListenful pisze:Może nie do końca w temacie filmów, ale ostatnio wrzuciłem na YT odcinek, z którego możecie się dowiedzieć, że Brian zabiera się za soundtrack do Call of Duty: MW3
Brian Tyler
Re: BRIAN TYLER - CO NOWEGO?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Ty na pewno widziałeś ten pilotażowy odcinek, więc możesz co nieco o muzyce napisać? 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
To Cię zaskoczę, ale nie oglądałem i raczej nie będęWawrzyniec pisze:Ale Ty na pewno widziałeś ten pilotażowy odcinek, więc możesz co nieco o muzyce napisać?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I podobno bardzo drogiMystery Man pisze:tym bardziej, iż to spory niewypał.
- MrListenful
- Parkingowy przed studiem nagrań
Nie wiem czy tu temat zeszedł na kwestie mojego kanału czy rozmawiacie o czym innym? Trochę się pogubiłem 
Jeśli rzeczywiście to co mówi Tyler w wywiadzie jest prawdą, to trochę dziwi fakt, że nikt jeszcze nie przyznał się do tworzenia muzyki pod MW:3 pomimo faktu, że do premiery niecały miesiąc.
Jeśli rzeczywiście to co mówi Tyler w wywiadzie jest prawdą, to trochę dziwi fakt, że nikt jeszcze nie przyznał się do tworzenia muzyki pod MW:3 pomimo faktu, że do premiery niecały miesiąc.
Pewnie taka sama tajemnica jak z Zimmerem w MW:2MrListenful pisze:Nie wiem czy tu temat zeszedł na kwestie mojego kanału czy rozmawiacie o czym innym? Trochę się pogubiłem
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spokojnie rozmawiamy o najnowszym serialu "Terra Nova". Nawet twórcy South Parku zwrócili na niego uwagę:MrListenful pisze:Nie wiem czy tu temat zeszedł na kwestie mojego kanału czy rozmawiacie o czym innym? Trochę się pogubiłem
http://www.youtube.com/watch?v=MVBHbUchEZU
-
Templar
Wawrzyniec pisze:MrListenful pisze:Spokojnie rozmawiamy o najnowszym serialu "Terra Nova". Nawet twórcy South Parku zwrócili na niego uwagę:
http://www.youtube.com/watch?v=MVBHbUchEZU
Ja oglądałem już pierwsze 2 odcinki, dzisiaj obejrzę trzeci, serial fajny, ale co do muzyki to póki co nic ciekawego. Nie było żadnych ciekawszych utworów, choć tragedii jak w Grze o Tron Ramina też nie ma
TRANSFORMERS PRIME będą wydani
Błajan potwierdził w wywiadzie.
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W przypadku "John Dies at the End" mam nadzieję na score z jajem jak w "Bubba Ho-Tep".
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To jak przesłuchacie, to powiecie mi jak wypadło, dobrze?
Adam pisze:nowy NFS i COD zmiażdżą