bardzo ciekawa ankieta

Koper, cieszmy się że Tranów Zimmer nie napisał, bo wtedy to by go Wawrzyniec papieżem zrobiłKoper pisze:Parę GENIALNYCH kawałków to ma "Misja" Morricone albo "Star Wars" Williamsa a nie jakieś "Transforemery" Jablonsky'ego. Panowie, nie szastajmy pojęciem geniuszu na lewo i prawo.
Dobra Panie Koper, mój osobisty recenzencie roku, będę na przyszłość ostrożniejszy ze słowem "genialny". Niech więc będzie tak "Transformers 2" posiadają parę naprawdę fajnych kawałkówParę GENIALNYCH kawałków to ma "Misja" Morricone albo "Star Wars" Williamsa a nie jakieś "Transforemery" Jablonsky'ego. Panowie, nie szastajmy pojęciem geniuszu na lewo i prawo.
WRONGParę GENIALNYCH kawałków to ma "Star Wars" Williamsa
Tak, tak bardzo zabawne. A w sumie zważywszy na oryginalność "Transformerów" to i takie stwierdzenie można byłoby wysunąć, ale to nie miejsce na takie dyskusje. A po za tym dokopywanie mi Zimmerem robi się chyba już trochę nudne drogi doktorze Jekyll czy raczej mam powiedzieć panie Hyde?Koper, cieszmy się że Tranów Zimmer nie napisał, bo wtedy to by go Wawrzyniec papieżem zrobił Tak to jest tylko pan Jabłoński
Wreszcie jakieś rozsądne wyniki...Mystery Man pisze:Podsumowanie roku przez moviemusicuk.
http://www.moviemusicuk.us/award09.htm
A no rzeczywiście dobra muzyka. Do tego dochodzi jeszcze niedawne "Daybreakers" i naprawdę moje oczekiwania co do następnego score'u Christophera Gordona robią się coraz większeZ tym, że w piątce zamiast "Pope Joan" powinien być "Mao's Last Dancer".