Oczywiście, że o to chodzi. Już sobie wyobrażam ten lament, jakby PiS wygrało w GB.Templar pisze:A tak poza tym wszyscy się czepiają tego, że Polacy w US & A mogą głosować, a tych w UK już nikt się nie czepia, pewnie dlatego, że PełO tam wygrało

Oczywiście, że o to chodzi. Już sobie wyobrażam ten lament, jakby PiS wygrało w GB.Templar pisze:A tak poza tym wszyscy się czepiają tego, że Polacy w US & A mogą głosować, a tych w UK już nikt się nie czepia, pewnie dlatego, że PełO tam wygrało
W TV pokazywali wypowiedź jakiegoś Polaka w Anglii to mówił, że tu nikt nie głosuje na PiS, tylko PO, zastanawiam się dlaczego w takim razie dalej tam siedzą, skoro już od 4 lat te ich PO rządzi i podobno dzięki nim jesteśmy jedyną zieloną wyspą (pomijając jeden kraj w prawy dolnym rogu - http://i.imgur.com/I65jb.jpg)Bucholc Krok pisze:Oczywiście, że o to chodzi. Już sobie wyobrażam ten lament, jakby PiS wygrało w GB.
Nie, wcale nie o to chodzi. Jak ktoś nie chce mieszkać w swoim ojczystym kraju, tylko 100 lat temu spieprzył do USA, WB, Niemiec, RPA, Konga czy na Madagaskar, to niech nie decyduje o tym, kto mną będzie rządził, niezależnie, czy chce głosować na Jarka, Donka, JKM, Palikota czy innych oszołomów. Jak wróci, to niech se głosuje.Bucholc Krok pisze:Oczywiście, że o to chodzi. Już sobie wyobrażam ten lament, jakby PiS wygrało w GB.Templar pisze:A tak poza tym wszyscy się czepiają tego, że Polacy w US & A mogą głosować, a tych w UK już nikt się nie czepia, pewnie dlatego, że PełO tam wygrało
Same chęci uczynienia dobrobytu jeszcze go nie tworzą.Templar pisze:W TV pokazywali wypowiedź jakiegoś Polaka w Anglii to mówił, że tu nikt nie głosuje na PiS, tylko PO, zastanawiam się dlaczego w takim razie dalej tam siedzą, skoro już od 4 lat te ich PO rządzi i podobno dzięki nim jesteśmy jedyną zieloną wyspą (pomijając jeden kraj w prawy dolnym rogu - http://i.imgur.com/I65jb.jpg)
No to niech prawo głosu mają tylko ci, którzy są w kraju + ewentualnie wojskowi na tymczasowych wyjazdach i ludzie obsadzający ambasady. Ale żeby nie było głupiego pieprzenia, że jak na nas głosują to zagranica może głosować, a jak na nas nie głosują to nie może.Wojtek pisze:Nie, wcale nie o to chodzi. Jak ktoś nie chce mieszkać w swoim ojczystym kraju, tylko 100 lat temu spieprzył do USA, WB, Niemiec, RPA, Konga czy na Madagaskar, to niech nie decyduje o tym, kto mną będzie rządził, niezależnie, czy chce głosować na Jarka, Donka, JKM, Palikota czy innych oszołomów. Jak wróci, to niech se głosuje.
Otóż to!Bucholc Krok pisze:No to niech prawo głosu mają tylko ci, którzy są w kraju + ewentualnie wojskowi na tymczasowych wyjazdach i ludzie obsadzający ambasady. Ale żeby nie było głupiego pieprzenia, że jak na nas głosują to zagranica może głosować, a jak na nas nie głosują to nie może.Wojtek pisze:Nie, wcale nie o to chodzi. Jak ktoś nie chce mieszkać w swoim ojczystym kraju, tylko 100 lat temu spieprzył do USA, WB, Niemiec, RPA, Konga czy na Madagaskar, to niech nie decyduje o tym, kto mną będzie rządził, niezależnie, czy chce głosować na Jarka, Donka, JKM, Palikota czy innych oszołomów. Jak wróci, to niech se głosuje.
A może jednak tym z lewego? Chociaż w sumie ja mieszkam po lewej stronie...Koper pisze:Ja bym tym z prawego brzegu Wisły jeszcze zabrał
No przecież od dawna już o tym wiadomo, amerykańscy naukowcy dowiedli też, że ludzie którzy preferują ronda są znacznie bogatsi niż Ci którzy wolą sKRZYŻowania. W Szwajcarii planują też wywalić krzyż z flagi, aby społeczeństwu lepiej się żyło:Bucholc Krok pisze:Dzisiaj się dowiedziałem (szkoda, iż wcześniej na to nie wpadłem, może teraz byłbym posłem) że wg. Palikota największym problemem kraju jest krzyż z sali sejmowej. Jak się usunie krzyż to zniknie bezrobocie i ludzie przestaną klepać biedę. Geniusz.
Templar pisze:W Szwajcarii planują też wywalić krzyż z flagi, aby społeczeństwu lepiej się żyło:
http://www.korespondent.pl/index.php?x= ... r1&id=9323
Ja to bym chciał mieć normalną Polskę, a nie żadną drugą Irlandię, Japonię, Budapeszt, czy jakieś inne Timbuktu.Koper pisze:Jak prawa strona chce mieć drugi Budapeszt to niech bierze Jara i sobie tam u siebie tworzy.
Mnie tam jedno i drugie wkurwiaTemplar pisze: No przecież od dawna już o tym wiadomo, amerykańscy naukowcy dowiedli też, że ludzie którzy preferują ronda są znacznie bogatsi niż Ci którzy wolą sKRZYŻowania.