Propozycje Userów na recenezje scorów na portalu.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Propozycje Userów na recenezje scorów na portalu.
Muzyka dostaje 4.5/5. Za co?
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko bez "jakiś"
Herr Warzyniec jak już 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Za bardzo dobry motyw dla bolszewików "Na Warszawę, Berlin, Paryż", w filmie brzmi świetnie, dodaje klimatu do fantastycznych scen ukazujących całą potęgę czerwonej zarazy i człowiek nie może się już doczekać, aż nasi im pokaż, kto tu rządziDanielosVK pisze:Muzyka dostaje 4.5/5. Za co?

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Genialny to chyba mocne nadużycie.
Fe.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Przepraszam, miałem pisać jakiegoś Hornera właśnie na 250-tkę, ale przypomniałem sobie, że miałem wywiad wstawić w miniony weekend, więc żeby nie wisiał tam samotnie na głównej, to od razu napisałem i recenzję. Wasze sugestie na pewno nie zostaną pominięte, bo sporo tytułów, które podaliście przypadło mi do gustu. Więc jak to Myster mówił...

Co do samej recenzji Bitwy Warszawskiej. Są to moje wrażenia na temat tej płyty, które widzę, że Templar również podziela. Wbrew pozorom ta muzyka nie jest banalna, ani tym bardziej zła. Po prostu za dużo się Zimmerów i innych nasłuchaliśmy i ciężko nam przyjąć do wiadomości, że inaczej można interpretować batalistykę, aniżeli TOPowi kompozytorzy zza zachodniej miedzy.
251 i 252 również brzmi niegłupio

Co do samej recenzji Bitwy Warszawskiej. Są to moje wrażenia na temat tej płyty, które widzę, że Templar również podziela. Wbrew pozorom ta muzyka nie jest banalna, ani tym bardziej zła. Po prostu za dużo się Zimmerów i innych nasłuchaliśmy i ciężko nam przyjąć do wiadomości, że inaczej można interpretować batalistykę, aniżeli TOPowi kompozytorzy zza zachodniej miedzy.

Jak widać opcja Adama zwyciężyłaAdam pisze:Goska i recka jakiegoś polskiego scoru - to było by coś na jubileusz i to patriotyczny

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tylko, że Adam myślał o Ojcu Mateuszu 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Trudno należy uszanować decyzję Tomka, że wybrał taki, a nie inny score. Ale ja przede wszystkim pragnę wyrazić mój respekt ile ostatnio Tomasz Goska napisał recenzji. Jest naprawdę w twórczym nastroju, którego tylko możemy pozazdrościć 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Dzięki za ciepłe słowa.
Coś tam jednak z tej listy powoli rusza.
Na pewno jeszcze powrócę do tytułów, jakie tutaj zapodaliście. Wiele z nich już jakiś czas za mną chodzi, więc prędzej, czy później coś się pojawi na portalu. Obecnie w planach jest jeszcze kilka nowości, m.in SOCOM 4 i pewien ciekawy projekt do działu "Artykuły", ale o tym na razie nie mówię
Coś tam jednak z tej listy powoli rusza.

Na pewno jeszcze powrócę do tytułów, jakie tutaj zapodaliście. Wiele z nich już jakiś czas za mną chodzi, więc prędzej, czy później coś się pojawi na portalu. Obecnie w planach jest jeszcze kilka nowości, m.in SOCOM 4 i pewien ciekawy projekt do działu "Artykuły", ale o tym na razie nie mówię

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Coulaisa u nas nie mało, zwłaszcza z dokumentów, a to mnie akurat nie ruszyło, a nawet film żem widział kiedyś.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To zrecenzujcie coś Balfego skoro już mu biografię daliście