Zdefiniuj "dzieciaka"Bucholc Krok pisze:Jakie zamieszanie? Próbuję wam uświadomić, że się staczacie do poziomu dzieciaków, które odkryły coś takiego jak płeć.
Wybory
- Wojteł
- John Williams
Re: Wybory
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A co konkretnie? RPP za wysoko? Liczyłeś na wygraną Szatana?Templar pisze:Filmik świetnie oddający moją pierwszą reakcję po opublikowaniu tych sondaży:
Człowiek, który bierze udział w konkursach "cyckowych".Wojtek pisze:Zdefiniuj "dzieciaka"
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I bardzo dobrze, odetchnąłem z ulgą
Chociaż fakt, że Agent Tomek dostał się do Sejmu to niezła wiocha i powód do wstydu 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ta? A ja słyszałem, że ponad 150 miejsc dostaną.Adam pisze:kaczka znów spłynęła kanalizacją ściekową i git![]()
Poczekaj na ludzi Palikota.Wawrzyniec pisze:I bardzo dobrze, odetchnąłem z ulgąChociaż fakt, że Agent Tomek dostał się do Sejmu to niezła wiocha i powód do wstydu
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Templar
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/11 ... 6939,1,3,5Bucholc Krok pisze:Poczekaj na ludzi Palikota.Wawrzyniec pisze:I bardzo dobrze, odetchnąłem z ulgąChociaż fakt, że Agent Tomek dostał się do Sejmu to niezła wiocha i powód do wstydu
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Słyszałem dzisiaj o tej osobie, ale to mi akurat nie przeszkadza. Bardziej mnie interesuje, jacy to są ludzie. Co sobą reprezentują, jakie mają przygotowanie itd.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Twój głos się przysłużył.Bucholc Krok pisze:Ta? A ja słyszałem, że ponad 150 miejsc dostaną.
PS: Grzesio Napieralski zrezygnował. A miał być polski Zapatero...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Spaprał tę kampanię. Chyba nie wytrzymał naporu betonu przy układaniu list. 
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Nie jestem ukontentowany faktem, że PO wygrało, a Ruch Piździkota dostał tak dużo mandatów. Straszne rzeczy w tym kraju się dzieją...

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To Ty za Jarkiem Alka nie widziałeś w studio PiSu?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
Ja bym wolał, jedyny plus, że SLD coraz mniej ma, PSL też i może to już ostatni ich pobyt na Wiejskiej. Z Palikota też ludzie zrezygnują, już wczoraj cofnął swoje obietnice o opodatkowaniu kościoła (który jest już opodatkowany
). Nie zdziwię się jeśli okaże się, że Palikot zrobi koalicję z PO, a partię zakładał tylko po to aby zabrać wyborców SLD, bo się bali przegranej z PiSem 
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Mając do wyboru zło w postaci PO, a zło w postaci PiS, wolę zło PiSu. Choć osobiście wolałbym, aby obie partie w diabły poszły, a na scenie politycznej pokazał się ktoś nowy z pomysłami... Na pewno nie Palikot i te oszołomy.DanielosVK pisze:Nie mów, że wolałbyś PiS.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
To Jarek do mojego studia przychodzi, a nie odwrotnie.Koper pisze:To Ty za Jarkiem Alka nie widziałeś w studio PiSu?![]()