No alek to teraz Koper wywali Cię z listy kontaktów na GG... A i z naszej klasy.Tomasz Goska pisze:To teraz się posypie po tym, co napiszę...
"War" może jest i dobre, ale daleku mu (moim zdaniem) do miana utworu roku. Bardziej takowym określiłbym "160 BPM" z Aniołów. Wiem, wiem, ścieżka może i daremna, syntetyczna, bla bla bla... ale kawałek jest klasą aranżacyjną samą w sobie!
Best of 2009. Zapraszam do udziału w ankiecie
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Why So Serious !?
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Babuch, jesteś normalnie bożyszczem, jak Brad Pittdziekan pisze:Dlatego twoja recenzja Sherlocka Holmesa bedzie najwiekszym wydarzeniem w historii portalu.Ja juz odliczam dni kiedy wreszczie pojdziesz do kina,obejrzysz film,przesluchasz jeszcze pare razy album i pokazesz na co cie stac.
Powodzenia!

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Adam gotuj w Krakowie czerwony dywan. Jak przyjadę to chcę sobie na nim popozować troszkę (hawajskiej koszuli of kurs)Adam Krysiński pisze:Babuch, jesteś normalnie bożyszczem, jak Brad Pittdziekan pisze:Dlatego twoja recenzja Sherlocka Holmesa bedzie najwiekszym wydarzeniem w historii portalu.Ja juz odliczam dni kiedy wreszczie pojdziesz do kina,obejrzysz film,przesluchasz jeszcze pare razy album i pokazesz na co cie stac.
Powodzenia!
Why So Serious !?
"160BPM" to świetny, uzależniający wręcz utwór, którego słucha się bardzo przyjemnie i bez znudzenia, ale majstersztykiem to bym go nie nazwał, tym bardziej, że nie jest on oparty na oryginalnym materiale.
"Logan Through Time" to kawałek jak najbardziej w porządku, dobrze wypada w filmie, a na płycie brzmi nie najgorzej, ale w głównej mierze przez marną resztę - już Steve w T2 popisał się lepszymi i oryginalniejszymi kompozycjami.
Żeby tylko z tego wszystkiego Babuchowi woda sodowa do głowy nie uderzyła, choć już chyba za późno
"Logan Through Time" to kawałek jak najbardziej w porządku, dobrze wypada w filmie, a na płycie brzmi nie najgorzej, ale w głównej mierze przez marną resztę - już Steve w T2 popisał się lepszymi i oryginalniejszymi kompozycjami.
Żeby tylko z tego wszystkiego Babuchowi woda sodowa do głowy nie uderzyła, choć już chyba za późno

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Za późno... Już kreację mam na czerwony dywanMystery Man pisze:"160BPM" to świetny, uzależniający wręcz utwór, którego słucha się bardzo przyjemnie i bez znudzenia, ale majstersztykiem to bym go nie nazwał, tym bardziej, że nie jest on oparty na oryginalnym materiale.
Why So Serious !?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ja nie widzę nic dziwnego, ani godnego potępienia w tym co napisałeśTomasz Goska pisze:To teraz się posypie po tym, co napiszę...
"War" może jest i dobre, ale daleku mu (moim zdaniem) do miana utworu roku. Bardziej takowym określiłbym "160 BPM" z Aniołów.

Słusznie160BPM to majstersztyk

A dla mnie to akurat nie ma nic do rzeczy. Zimmer odkurzył swój pewien stary zapomniany kawałek, ciekawie go pozmieniał, przearanżówał i wyszło "cudeńko""160BPM" to świetny, uzależniający wręcz utwór, którego słucha się bardzo przyjemnie i bez znudzenia, ale majstersztykiem to bym go nie nazwał, tym bardziej, że nie jest on oparty na oryginalnym materiale.

O "TF2" posiada naprawdę parę genialnych kawałkówjuż Steve w T2 popisał się lepszymi i oryginalniejszymi kompozycjami.

Dobra, dobra żarty żartami. Można być trochę ironicznym, żartobliwym itd. ale też nie przesadzajmy.Dlatego twoja recenzja Sherlocka Holmesa bedzie najwiekszym wydarzeniem w historii portalu.
#WinaHansa #IStandByDaenerys