1920 Bitwa Warszawska - Krzesimir Dębski
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: 1920 Bitwa Warszawska - Krzesimir Dębski
Dałem naciągane 4. Chciałem dać 3, ale zobaczyłem, że skala jest nie do 5 a do 6, to niech sobie Krzesimir ma czwóreczkę.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Myślałem, że będzie nawet nawet; ale ta te instrumenty dente+perkusja wybijające w "akcyjnych" trackach to BUM bum BUM ... przesądziło sprawę. Na Natasza to nie powinna dostać pieniądze, tylko płacić za to co robi. Tego nie da się słuchać jako soundtracka. "Kocham cię...", "Rozłąka", "Tren", "Wyrok śmierci" to bezpłciowe granie, wolę sto razy bardziej Newmana z The Help. Nie cierpię jak mamy taką przeplatankę: głośno, nic nie słuchać, mega głośno, nic nie słychać, nic nie słychać, głośno. Ale z pomysł i wykonanie w paru momentach naciągane 3/6
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
czołg lepiej idź schindlera w końcu oglądnij! 

#FUCKVINYL
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Na kolejną dwóje czekacie
? Może kiedyś
Przecież utwory 2,3,5, 10(od połowy) to prawie to samo, w dwóch jest chór to wyjątek. W każdym ten sam schemat marszu. Jeśli w filmie to gra dla Rosjan- to Dębski osiągnął sukces.

Przecież utwory 2,3,5, 10(od połowy) to prawie to samo, w dwóch jest chór to wyjątek. W każdym ten sam schemat marszu. Jeśli w filmie to gra dla Rosjan- to Dębski osiągnął sukces.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Tak, one właśnie grają dla Ruskich i tak jak wspomniałem na początku mi się niezbyt podobały, ale w filmie wypadły świetnie. Akurat wtedy pokazują całą tę nadciągającą czerwoną zarazę (w jakiejś recenzji było, że niby mało statystów, akurat ja tam widziałem niezły tłum, kilka tysięcy ich było) i jest naprawdę superczoug pisze:Jeśli w filmie to gra dla Rosjan- to Dębski osiągnął sukces.

Tu jest, że kilka tysięcy: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/film ... 51193.htmlAdam pisze:gdzieś pisali że było 600.
A nawet jak było mniej to nie dało się tego odczuć, zdjęcia były fenomenalne, no ale w końcu Idziak za to odpowiadał

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
I tu się zdziwisz, bowiem film cię zmiażdżyczoug pisze:Na kolejną dwóje czekacie? Może kiedyś

widział ktoś jeszcze? kumpel był i mówi że dobre, dużo flaków tylko ta natasza słaba ponoć.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niezła rekomendacja muszę przyznać.Adam pisze:dobre, dużo flaków
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Trzeba jakoś głodnych studentów zachęcić do obejrzenia filmuWawrzyniec pisze:Niezła rekomendacja muszę przyznać.Adam pisze:dobre, dużo flaków

A tak serio, to jakoś dużo ich nie było, w Szeregowcu Ryanie w pierwszej scenie było więcej

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gdzie "Szeregowiec Ryan", a gdzie... 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
http://szybkajazda.pl/kino/article,bitw ... 1,1,1.html
Zaraz się okaże, że będzie tak samo jak z Dead Island, w Polsce wiele portali dało niskie oceny, mówili, że wstyd nam ta gra przynosi, a zagraniczne media dają po 8-9/10, wszystkim się podoba i gra bije rekordy sprzedaży
Zaraz się okaże, że będzie tak samo jak z Dead Island, w Polsce wiele portali dało niskie oceny, mówili, że wstyd nam ta gra przynosi, a zagraniczne media dają po 8-9/10, wszystkim się podoba i gra bije rekordy sprzedaży