1920 Bitwa Warszawska - Krzesimir Dębski
Re: Bitwa Warszawska 1920 - Krzesimir Dębski
mentalność polaka - choćby płyta kosztowała 9,99 zł, to on i tak woli ściągnąć, bo ma wtedy za darmo "bo przecież on płaci już za internet". także zawsze mnie śmieszą narzekania że płyty są niby za drogie bo ile by nie kosztowała to polaczek zawsze ją zassa.
#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Re: Bitwa Warszawska 1920 - Krzesimir Dębski
Adam pisze:mentalność polaka - choćby płyta kosztowała 9,99 zł, to on i tak woli ściągnąć, bo ma wtedy za darmo "bo przecież on płaci już za internet". także zawsze mnie śmieszą narzekania że płyty są niby za drogie bo ile by nie kosztowała to polaczek zawsze ją zassa.
Adam się burzy normalnie jak Wawrzek gdy sie Incepcji da 4/5. Jesteś sztywny bardziej od kutasa tej bestii z działu w offtopie, a taki z Ciebie niby jajcarz. Chuj tam z tym, że 95% forum kupuje tylko te soundtracki, które chce mieć w kolekcji i praktycznie nikt nic nie kupuje w ciemno bez przesłuchania, tylko zasysa. Niemniej gratuluję Ci Adamie, jeśli wrzuci nie przesłuchałeś płyty na necie lub nie zassałeś płyty przed zakupem (pomijając oczywiście te, które dostałeś za friko bo maczałeś palce w produkcji). To się nazywa wzorowy obywatel!

Ostatnio zmieniony wt paź 04, 2011 14:18 pm przez Wojteł, łącznie zmieniany 1 raz.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Re: 1920 Bitwa Warszawska - Krzesimir Dębski
mój tekst był oftopem, a to co napisałeś wyżej dotyczy czego innego. nie mówiłem o nas tutaj na forum, bo my płyty kupujemy, mówiłem o statystycznych rodakach.
#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
a to mea culpa
btw. Temat z romanzy przypomina mi ten z Exodusa
btw. Temat z romanzy przypomina mi ten z Exodusa

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Na przełomie tego i następnego tygodnia będzie recenzja Bitwy Warszawskiej wraz z wywiadem z Krzesimirem... i może konkurs 

Goska +50 do szacuna
Ja to chciałem pisać, ale bez filmu tego nie zrobie, a film mi obrzydzono już wystarczająco..

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Tomasz Goska pisze:Na przełomie tego i następnego tygodnia będzie recenzja Bitwy Warszawskiej wraz z wywiadem z Krzesimirem... i może konkurs
Wow, od razu wywiad

Słuchałem tylko raz na youtube i mi również zaleciało Exodusem po uszach.btw. Temat z romanzy przypomina mi ten z Exodusa
215 tysięcy biletów w weekend, czyli jak na taki tytuł otwarcie rozczarowujące (piąte w tym roku), szczególnie biorąc pod uwagę rekordową ilość kopii (300). Na, ale jeszcze nie było szturmu szkół, więc film jeszcze się odbije.
Lepsze to niż jakieś "Tajemnice Westerplatte"
Bitwa jak dla mnie bije też takie filmy jak Zemsta, Pan Tadeusz, czy też Quo Vaids (polskie, bo te amerykańskie jest zajebiste
). Poza tym wolę aby finansowano takie właśnie filmy jak Bitwa Warszawska, niż jakieś Wojny polsko-ruskie, czy też Kochaj i tańcz. Warto jeszcze dodać, że po sukcesie filmu dotacje są zwracane (na Bitwę poszło 9 mln zł, czyli 1/3 całego budżetu).

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Co masz do Wojny Polsko-Ruskiej?
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Ledwo dotrwałem do końca, tyle filmów obejrzałem i jeszcze nigdy nie miałem tak wielkiej ochoty wyłączenia filmu, tak głupi film, totalnie bez sensu, no ja nadal nie wiem o czym to tak naprawdę było. Już wolałbym sobie puścić w pętli Urbańską śpiewająca tampa-rampa-pam-pam, niż ponownie obejrzeć to coś.DanielosVK pisze:Co masz do Wojny Polsko-Ruskiej?
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
OK, przesłuchałem to coś. Lipy, jakiej się spodziewałem, nie ma. Muzyka jest solidna i nie ma za co Dębskiego gnoić, ale chwalić też za nic nie będę. Takie to porządne, przyczepić nie ma się do czego, ale na dobrą sprawę nie ma tu nic, do czego chciałoby się wracać, ani nic co zapadnie w pamięci na dłużej. Muzyka akcji nie porywa, liryka nie porusza, tematy nie chwytają za ucho (a miały być takie pamiętne).
3/5 jak w mordę strzelił.
3/5 jak w mordę strzelił.
Fe.
- Wojteł
- John Williams
Nie oceniając piosenek ja bym dał 3.5 może nawet 4/5, ale chciałbym zobaczyć, jak to działa w filmie. Tyle było lamentowania na Dębskiego a moim zdaniem się zrehabilitował po starej baśni 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Właśnie wg mnie to jest poziom Starej Baśni. Z tym, że tam mieliśmy świetne utwory + słabiznę, a tutaj jest wszystko wyrównane do środka. I kto, u licha, dał temu 5 i 6? 

Fe.