Wybory
Re: Wybory
Palikot to widzę, że teraz tylko na kościele się skupia. Ciągle mówi o opodatkowaniu kościoła, szkoda tylko, że kościół jest już opodatkowany - księża płacą podatek dochodowy i od nieruchomości także. Co do opodatkowania tac to musiałby też opodatkować składki członkowskie w różnych kołach czy to strzeleckich, czy gospodyń wiejskich, bo to jest dokładnie to samo. Nie ma też księży milionerów - Maybach nie należy do Rydzyka, tylko do zakonu, do którego on należy, samo korzystanie z niego milionerem go nie czyni, bo wtedy premier i każdy minister jest milionerem, bo też jeżdżą limuzynami i jeszcze ochronę mają, burżuje jedne 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z Gabonem to chyba Jarek miał na pieńku o ile dobrze pamiętam 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Palikot nic nie zrobi nawet wówczas, gdy się załapie.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
I oczywiście cały zakon z niego korzysta... come onTemplar pisze:Maybach nie należy do Rydzyka, tylko do zakonu, do którego on należy
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
A z limuzyny premiera to oczywiście też cała kancelaria korzystaKoper pisze:I oczywiście cały zakon z niego korzysta... come on

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No oczywiście, że nie, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby z maybachem rydzykowym dysponował faktyczny szef klasztoru, a tak chyba winno być, jeśli należy on do zakonu.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie jedź Koper po Rydzyku, bo może niedługo będziesz się grzał dzięki jego zródłom termalnym. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to co darmowe wejściówki będą?
Gdyż przynajmniej ja płacić Rydzykowi nie mam zamiaru za aquapark. Mam nadzieje, że w Toruniu jest jakiś inny dobry aquapark, gdyż nie chciałbym być na miejscu Babucha.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Póki co to w Polsce nie ma żadnego dobrego aquaparku, a ty się o Toruń pytaszWawrzyniec pisze:A to co darmowe wejściówki będą?Gdyż przynajmniej ja płacić Rydzykowi nie mam zamiaru za aquapark. Mam nadzieje, że w Toruniu jest jakiś inny dobry aquapark, gdyż nie chciałbym być na miejscu Babucha.

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Wróćmy do tematu, bo moim obowiązkiem jest informowanie o tym czego reżimowe media nie robią, czego przykładem jest Adam(JKM startuję jak i wiele innych partii tylko, że nie w całej Polsce) proszę także po raz kolejny o kulturę wypowiedzi. żyd, lama, co dalej?
Jedyna debata polityczna między Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikke i Janusza Palikota oczywiście nie transmitowana w TV.
http://www.youtube.com/watch?v=xHvWdnlw ... re=related
Nie zmuszam nikogo do oglądania całości, ale to jedyna możliwość aby w prosty sposób dowiedzieć się jaki program te partie/liderzy przedstawiają. Możecie obejrzeć jedynie ważne podsumowanie
07 minuta Panstwo vs Obywatel vs Samorząd
14 minuta Gospodarka i przedsiębiorca
22 Polityka zagraniczna
29 Srodowiska wykluczone, równouprawnienie
36 Opieka zdrowotna
45 Edukacja i kultura
52 Rolnictwo i Polska wieś
1: 00 Finanse publiczne
1: 07 Państwo a kościół
1: 30 Podsumowanie
Za kulturę, konkrety, przejrzystość programu i jego przedstawienia, bez chamstw należy się choć te 10min uwagi do tych partii.
25% to osoby niezdecydowane, NIEDOINFORMOWANE, to sporo. Czy ktoś dalej uważa że PO,PIS to prawica?
Jedyna debata polityczna między Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikke i Janusza Palikota oczywiście nie transmitowana w TV.
Nie zmuszam nikogo do oglądania całości, ale to jedyna możliwość aby w prosty sposób dowiedzieć się jaki program te partie/liderzy przedstawiają. Możecie obejrzeć jedynie ważne podsumowanie
07 minuta Panstwo vs Obywatel vs Samorząd
14 minuta Gospodarka i przedsiębiorca
22 Polityka zagraniczna
29 Srodowiska wykluczone, równouprawnienie
36 Opieka zdrowotna
45 Edukacja i kultura
52 Rolnictwo i Polska wieś
1: 00 Finanse publiczne
1: 07 Państwo a kościół
1: 30 Podsumowanie
Za kulturę, konkrety, przejrzystość programu i jego przedstawienia, bez chamstw należy się choć te 10min uwagi do tych partii.
25% to osoby niezdecydowane, NIEDOINFORMOWANE, to sporo. Czy ktoś dalej uważa że PO,PIS to prawica?
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Z tego co widzę to nagranie jest z Superstacji, czyli w jakiejś tam TV jednak było.czoug pisze:Jedyna debata polityczna między Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikke i Janusza Palikota oczywiście nie transmitowana w TV.
A swoją drogą chciałbym, żeby obaj panowie znaleźli się w sejmie.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
I po co wklejasz pisowskich kiboli?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wklej platformianych.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie obchodzi mnie kogo lubią a kogo nie, generalnie to żenująca banda i wielki wojownik o prawo i sprawiedliwość raczej nie powinien się radować, że ma wsparcie w postaci grupy gnojków rzucających kamieniami w policję.
PS: Ktoś mi wytłumaczy czemu w internecie tylu jest miłośników JKM a w wyborach jego partia dostaje mniejsze poparcie niż jakiś Sierpień 80 czy inne wynalazki, których całe poparcie ogranicza się do głosowania samych na siebie?
PS: Ktoś mi wytłumaczy czemu w internecie tylu jest miłośników JKM a w wyborach jego partia dostaje mniejsze poparcie niż jakiś Sierpień 80 czy inne wynalazki, których całe poparcie ogranicza się do głosowania samych na siebie?