Czego ostatnio słuchaliście?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Czego ostatnio słuchaliście?
No już dobra, dobra, normalnie pomylić się nie można
Przyczepili się tej jednej litery, zamiast pochwalić, że jako jedyny ostatnimi czasy staram się słuchać nowe soundtracki. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jakie nowe, jak to score z 1978. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chodzi mi o nowe, jako poznawanie nowych soundtrackowych, horyzontów, rozwijanie się i takie tam. 
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Posłuchaj Waxmana to pochwalę.Wawrzyniec pisze:Chodzi mi o nowe, jako poznawanie nowych soundtrackowych, horyzontów, rozwijanie się i takie tam.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A co dokładnie Waxmana polecasz na początek, czy też co wzbudzi Twój największy respekt, jak posłucham? 
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wystarczy jak zaczniesz. Może Taras Bulba na początek?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Mefisto
It Got Dark - czyli wspólny projekt Newmana i Kronosa. Jak łatwo się domyślić, jest to więc częściowo asłuchalne i w całości ekperymentalne. Ot, taka ciekawostka w sumie i tyle.
2,5 / 5
Dead Island - właściwie jak wyżej, choć score ma znacznie lepsze momenty. Muzyki z trailera jednak Błaszczak nie przebił wg mnie. Ale niech będzie:
3 / 5
za klimat
Killer Elite - taka tam sieczka industrialna. Bez Tykwera jednak pozostała dwójka Pale 3 rzadko wykazuje się czymś więcej, jak tylko solidne tło.
2,5 / 5
Moonwalker - unreleased score - Broughton raz jeszcze pokazuje klasę, ale zupełnie nie wyobrażam sobie tego w filmie, a na albumie, mimo krótkiego czasu potrafi znudzić.
3 / 5
Straw Dogs a.d. 2011 - takie se, niczym nie wyróżniające się tło, zacząłem zasypiać po 15 minutach.
2 / 5
Villa Rides! - fajny temat przewodni i temat bitwy, reszta zbyt monotematyczna i mało ciekawa.
3 / 5
Shark Night 3D - ech...
1 / 5
2,5 / 5
Dead Island - właściwie jak wyżej, choć score ma znacznie lepsze momenty. Muzyki z trailera jednak Błaszczak nie przebił wg mnie. Ale niech będzie:
3 / 5
za klimat
Killer Elite - taka tam sieczka industrialna. Bez Tykwera jednak pozostała dwójka Pale 3 rzadko wykazuje się czymś więcej, jak tylko solidne tło.
2,5 / 5
Moonwalker - unreleased score - Broughton raz jeszcze pokazuje klasę, ale zupełnie nie wyobrażam sobie tego w filmie, a na albumie, mimo krótkiego czasu potrafi znudzić.
3 / 5
Straw Dogs a.d. 2011 - takie se, niczym nie wyróżniające się tło, zacząłem zasypiać po 15 minutach.
2 / 5
Villa Rides! - fajny temat przewodni i temat bitwy, reszta zbyt monotematyczna i mało ciekawa.
3 / 5
Shark Night 3D - ech...
1 / 5
Ostatnio zmieniony wt paź 04, 2011 21:36 pm przez Mefisto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mefisto pisze:Straw Dogs a.d. 2011 - elektroniczne, niczym nie wyróżniające się tło, zacząłem zasypiać po 15 minutach.
2 / 5
??????
Czego Ty kurde słuchałeś, jakiegoś demo? Włączam OSTa i słyszę orkiestrę!
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wow, po notach ze te score'y to przyjmij moje wyrazy współczucia, że musiałeś tego słuchać 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Patrząc na opisy to chyba za bardzo nie słuchał...
-
Mefisto
No może, przecież piszę, że zasnąłemKoper pisze:Czego Ty kurde słuchałeś, jakiegoś demo? Włączam OSTa i słyszę orkiestrę!
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Chyba przed tym zanim się pierwszy utwór zaczął. 
-
Templar
Dead Island w grze sprawdza się bardzo dobrze, ale na płycie to jednak wieje nudą, lepiej sobie puścić w pętli utwór z trailera 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Elektroniczne tło wg Mefiego 
http://www.youtube.com/watch?v=p4n5Dt7-Ngc
Czy ktoś jeszcze wierzy jego opisom i notom?
Tak samo jak sfailował oceniając "Il Grande Silenzio" 
http://www.youtube.com/watch?v=p4n5Dt7-Ngc
Czy ktoś jeszcze wierzy jego opisom i notom?
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
To jest ten słynny slasher Polski z zombiakami:D
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer