1920 Bitwa Warszawska - Krzesimir Dębski
Re: Bitwa Warszawska 1920 - Krzesimir Dębski
wyjdzie na to że Gulczas i Yyreek są lepszy, w co nie wierzę.
#FUCKVINYL
Ta recenzja to jest niezły żal, zastanawiam się właśnie jak on by ocenił jakiegoś Gulczasa albo Wojnę polsko-ruską, chyba na minusie by dawał oceny. Poza tym po raz kolejny durny tekst, że tylko szkoły pójdą, przez cały weekend sale były mocno zapełnione, ja byłem w Multikinie w Złotych Tarasach, co godzinę tam grali i minimum połowa sali zawsze była zajęta, na sali premierowej, gdzie jest 777 miejsc i grali co 3 godziny było zawsze jakieś 3/4 miejsc zajętych i nie byli to też starsi ludzie chodzący na każdy film o papieżu. I jak słuchałem opinii po seansie to większości osób się podobało.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hehe, właśnie chciałem tę zapodać

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
Haters gonna hater. Wawrzek robi wiekszą nagonkę niż łachu z Adamem i Koprem na RCP.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niby tak, teraz użyję populistycznego argumentu, ale na RCP nie idą pieniądze z Twoich podatków 

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
To się nazywa patriotyzm:)Templar pisze:jak słuchałem opinii po seansie to większości osób się podobało.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pewnie 1 na 10 to przesada, ale w 8 na 10 też nie wierzę. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Pewnie będzie coś pomiędzy, filmweb wskazuje mi przy tym tytule 38% procent i zapewne moja ocena w granicach 3-4 będzie oscylowała, w każdym bądź razie do oglądania tego mi nie śpiesznoKoper pisze:Pewnie 1 na 10 to przesada, ale w 8 na 10 też nie wierzę.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja bardzo chciałbym zobaczyć
Gdyż ten film zapowiada się tak źle i z tego co czytałem to oglądanie go może sprawiać podobną przyjemność jak oglądanie filmów Eda Wooda. Tak złe, że aż zabawne. Ale nie mam gdzie, gdyż "Bitwa Warszawska" raczej do niemieckich kin nie zawita. A nawet jakbym miał gdzie w Polsce zobaczyć to nie wiem czy mam ochotę 30 złotych wydawać na bilet

A filmweb też mają niezłego zgryza, gdyż są patronem medialnym tego filmu i do tej pory nie wystawili na swej stronie oficjalnej recenzjiMystery Man pisze: filmweb wskazuje mi przy tym tytule 38% procent i zapewne moja ocena w granicach 3-4 będzie oscylowała

Pewnikiem dlatego, żeby jak najszybciej zapomniećWawrzyniec pisze:A filmweb też mają niezłego zgryza, gdyż są patronem medialnym tego filmu i do tej pory nie wystawili na swej stronie oficjalnej recenzji

- Wojteł
- John Williams
Ty się poziomem humoru zniżasz czy nawet przebijasz i nikt ci pretensji nie robi
Tak na serio, Wawrzek, ten film może być kiepski, może być średni, może być nawet dobry (chociaż Urbańska z karabajnem nie wróży zbyt dobrze), ale zawsze płaczesz, że Adamy z Łachudrami hejtują RCP przed przesłuchaniem ścieżki, a Ty teraz co robisz? Hipokryta

Tak na serio, Wawrzek, ten film może być kiepski, może być średni, może być nawet dobry (chociaż Urbańska z karabajnem nie wróży zbyt dobrze), ale zawsze płaczesz, że Adamy z Łachudrami hejtują RCP przed przesłuchaniem ścieżki, a Ty teraz co robisz? Hipokryta

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
On widział 2 minutowy fragment to już uznał za obejrzanyWojtek pisze:Tak na serio, Wawrzek, ten film może być kiepski, może być średni, może być nawet dobry (chociaż Urbańska z karabajnem nie wróży zbyt dobrze), ale zawsze płaczesz, że Adamy z Łachudrami hejtują RCP przed przesłuchaniem ścieżki, a Ty teraz co robisz? Hipokryta

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
A może tak wrócimy do scoru. Słuchał ktoś, czy nikt nie ma odwagi
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer