EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: EPIC FAIL! :D
A widzisz, Myster twierdzi inaczej i dodatkowo stresuje biednego Bladu 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
nie ma racji, jak robiliśmy wywiad to tak agent jego to wymawiał, tak samo jest w dodatkach do Buttona gdzie jest 15 min wywiad z Olkiem. ALE cza wziąść poprawkę, że to wymowa jankesów - tam też np. mówią Zimmer tak jak się pisze, a nie Cimmer co akurat uważam, za poprawne, bo nazwisk się nie czyta jak rzeczy czytaj pokoju i w życiu ja bym do Hansa nie powiedział CIMER 
zresztą WTF - czy to ważne? Bladu jak nie wiesz jak wymawiać i masz z tym problem to skocz z mostu i tyle
czuje tu znów prowokacje na robienie oftopa z takimi głupimi pytaniami

zresztą WTF - czy to ważne? Bladu jak nie wiesz jak wymawiać i masz z tym problem to skocz z mostu i tyle

czuje tu znów prowokacje na robienie oftopa z takimi głupimi pytaniami

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Omnibus się myli? Mystery fail...
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Ja tam bardziej wierzę dla Francuza z linka, który zapodałem, niż dla amerykańców mówiących po francusku.
no tak ale to jest ten problem który jest z Zimmerem.. nikt normalny anglojęzyczny nie powie przecież CIMER 

#FUCKVINYL
A jak się wymawia Jablonsky, bo ten "Dżablonsky" brzmi zabójczoAdam pisze:no tak ale to jest ten problem który jest z Zimmerem.. nikt normalny anglojęzyczny nie powie przecież CIMER

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A jak?Adam pisze:no tak ale to jest ten problem który jest z Zimmerem.. nikt normalny anglojęzyczny nie powie przecież CIMER
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
E, myślałem, że Zajmer.Adam pisze:Zimmer!!!

Nie przypominam sobie. Wolę posłuchać muzyki.nie oglądałeś wywiadów z nim nigdy?
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
a czy nikt ,,normalny anglojęzyczny'' nie powie też Mocart ?Adam pisze:no tak ale to jest ten problem który jest z Zimmerem.. nikt normalny anglojęzyczny nie powie przecież CIMER

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wojteł
- John Williams
Mystery Man pisze:Ja tam bardziej wierzę dla Francuza z linka, który zapodałem, niż dla amerykańców mówiących po francusku.
Zgodnie z zasadami obowiązującymi w języku francuski, ostatnia litera słowa jest niema. Tak więc "Despla". A czemu ten pan nie wymawia "s" to nie wiem, może tak strasznie seplenił, że się wstydził.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ej, naśmiewania się z osób, które nie do końca poprawnie, czy też nie po polsku wymawiają "R" nie jest zabawne.Adam pisze:dajcie Tuskowi do przeczytania ciekawe czy swoje ER wstawi
#WinaHansa #IStandByDaenerys