W ostateczności to ekipa "Sherlocka Holmesa 2" mogła by zrobić nalot i rozpieprzyć dysk twardy Steva'a Jablonsky'ego, to może by go wreszcie zmusiło do wymyślenia czegoś samodzielnie od podstaw.
HANS ZIMMER - SHERLOCK HOLMES 2: A GAME OF SHADOWS (2011)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - SHERLOCK HOLMES 2: A GAME OF SHADOWS (2011
Nie wiem czy akurat perkusja była i będzie aż tak mocno wyeksponowana w tej muzyce, aby ją rozpieprzyć.
Wiolonczela, a tym bardziej rozpieprzenie wiolonczeli elektrycznej nie wygląda aż tak efektownie. Podobnie zresztą jak banjo. Oczywiście na rozwalenie pianino nie mówię nie i pewnie fajne to będzie, ale jednak liczę, że Zimmer nie podejdzie do tego projektu zbyt sequelowo jak przy "Angels & Demons", a może bardziej jak przy "PotC 3".
W ostateczności to ekipa "Sherlocka Holmesa 2" mogła by zrobić nalot i rozpieprzyć dysk twardy Steva'a Jablonsky'ego, to może by go wreszcie zmusiło do wymyślenia czegoś samodzielnie od podstaw.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
I zagraliby główny motyw na rozwalonych kawałkach mózgu Jablonsky'ego.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Gud nius.
Redakcja jest w posiadaniu płytki z autografem Zimmera, która lada tydzień będzie do rozdania w specjalnym konkursie. Przy tej okazji pojawi się również wiele innych atrakcji.
Czuwajcie zatem.
Redakcja jest w posiadaniu płytki z autografem Zimmera, która lada tydzień będzie do rozdania w specjalnym konkursie. Przy tej okazji pojawi się również wiele innych atrakcji.
Czuwajcie zatem.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
mam nadzieje że nie na Henryku
ja tam czekam na relacyjke z sesji szerloka 
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Może Paweł pomógł rozjeb.. jakiś instrument? 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Proszę cię! To ważna persona. Na obiady z Zimmerem chodzi i takie tam. 

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
bunga bunga?i takie tam
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dlatego jako ważna persona może otrzymać przywilej rozwalenia czegoś na poczet nagrań Holmesa 2.Tomasz Goska pisze:Proszę cię! To ważna persona. Na obiady z Zimmerem chodzi i takie tam.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Szefuncio
- Parkingowy przed studiem nagrań
Jedynka jest świetna , complete score zawita kiedys do mojej kolekcji 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To se poczekasz, gdyż akurat wątpię, aby Paweł mógł takie rzeczy rozpowszechniać. Co najwyżej to może Ci powiedzieć, że Zimmer nagrywa "Sherlocka Holemsa 2" i to tyle tych wiadomości.Adam pisze:ja tam czekam na relacyjke z sesji szerloka
#WinaHansa #IStandByDaenerys
to się mylisz
wystarczy tylko zgoda wytwórni, a jeśli bez fotek by było (ale to się mija wówczas z celem), to nawet tej zgody by nie było trzeba 
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Wawrzyniec pisze:To se poczekasz, gdyż akurat wątpię, aby Paweł mógł takie rzeczy rozpowszechniać. Co najwyżej to może Ci powiedzieć, że Zimmer nagrywa "Sherlocka Holemsa 2" i to tyle tych wiadomości.Adam pisze:ja tam czekam na relacyjke z sesji szerloka
Żebyś się nie zdziwił przypadkiem.

no to dlatego mu napisałem, że w tego typu artach nie cza pytać nikogo o zgodę o ile na fotach nie ma fragmentów filmu lub partytury. wiem bo na niejednej sesji byłem i to zagranicznych filmów również w tym z hollywood i bollywood. jedyne co może być przeszkoda to np prośba kompozytora że sobie nie życzy czy coś.. a tak to droga wolna.
NO CD = NO SALE