MAsz jakiś przykład by pokazać dlaczego warto to wydać?Wawrzyniec pisze:Dobrze w takim razie chcę, aby wydano:
"Ducktales" - Ron Jones

MAsz jakiś przykład by pokazać dlaczego warto to wydać?Wawrzyniec pisze:Dobrze w takim razie chcę, aby wydano:
"Ducktales" - Ron Jones
Nie ma takiej muzyki. Na wszystko istnieją bootlegi, czy choćby ubogie ripy. Inna sprawa ma się z dostępnością tychżeKoper pisze:Piszmy tu o muzyce, którą usłyszeliśmy w filmie, która nam się spodobała, a której... niestety za diabła nie idzie dorwać w wersji płytowej, bo jej nie wydano. Nawet w formie bootlegów
No właśnie nie na wszystko (choćby na te trzy co wymieniłem na dzień dobry, a już zwłaszcza na Delerue). Domowe RIPy zawierające dialogi i SFX to już sobie darujmy, bo to już do niczego nie podobne.Mefisto pisze:Nie ma takiej muzyki. Na wszystko istnieją bootlegi, czy choćby ubogie ripy. Inna sprawa ma się z dostępnością tychże
Jak mamy to rozumieć?Wawrzyniec pisze:Dla mnie mimo wszystko bootleg to muzyka, które nie niestety nie wydano.
Jest tylko jeden utwór na składance Agory "Wielcy Kompozytorzy Filmowi - Michał Lorenc". Jeśli chodzi o Lorenca, to jest bardzo dużo rzeczy, które nie zostało wydanych. Jakby pozbierac z przeróżnych filmów, wyszłoby jeszcze z 10-20 dodatkowych płyt i ze 3-4 składanki. Nie wiem, czy fanboje jak ja czy Adam, udźwignęlibyśmy ten ciężar.Marek Łach pisze:Czy gdziekolwiek można dostać jakieś fragmenty "Po-lin. Okruchy pamięci" Lorenca? Rozumiem, że nie, a szkoda, bo fajny score.